Walmart lanceert vervulling centra gewijd aan online bestellingen

Walmart op dinsdag zei dat het heeft twee grote vervulling centra gericht op online bestellingen en e-commerce toegevoegd. Walmart e-commerce bedrijf zal naar verwachting een omzet van meer dan $ 10 miljard dit fiscale jaar te leveren.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

De bewegingen komen als Walmart is bedoeld om af te weren Amazon en gebruik maken van haar distributienetwerk en contactmomenten met de klant als een wapen. Walmart is met behulp van zijn winkels om online bestellingen aan consumenten te verzenden en vervult nu meer dan 10 procent van de orders op Walmart.com die manier.

Echter, analisten gebruik van winkels en distributiecentra — een experiment Best Buy is ook het uitvoeren van — is lastig te wijten aan de inventaris zichtbaarheid.

; Best Buy: Kan de winkels actief vs. Amazon, Wal-Mart’s Q2:? 16-technologie, operaties en e-commerce afhaalrestaurants; In Chicago, retailers zet de harde verkopen op elkaars

Walmart twee vervulling centra voor online bestellingen in Texas en Pennsylvania. Walmart heeft 4.100 winkels binnen vijf mijl van twee derde van de Amerikaanse bevolking en 130 distributiecentra.

Als bakstenen en mortel retailers krijgen de e-commerce spel naar beneden, distributienetwerken en de mogelijkheid om goederen naar de deur van een klant zal cruciaal zijn. uitbreiding van Amazon’s heeft de mogelijkheid om retailers rechtstreeks duel op veel fronten met goederen die snel aankomen gegeven.

Walmart heeft meer dan verdubbeld zijn selectie op Walmart.com en lanceerde een marktplaats om meer goederen aan te bieden. Walmart zei dat het heeft de levering snelheid verbeterd met 15 procent, terwijl de kosten te verlagen met 10 procent. Het bedrijf heeft algoritmen ingezet om de beste verzendkosten knooppunt op basis van artikel en locatie van de klant te bepalen.

Op de e-commerce front, Walmart is het spelen van achter naar Amazon. Voor context, Walmart’s wereldwijde e-commerce heeft een jaarlijkse omzet van meer dan $ 10 miljard. Walmart is naar verwachting een omzet van $ 481.000.000.000 te leveren voor het fiscale jaar dat eindigt op 30 januari Amazon is naar verwachting een omzet van $ 74400000000 hebben voor 2013.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard