Vodafone overweegt $ 2.2b belastingvoorziening in India

Vodafone Group, die heeft verzet tegen de vernietiging van kapitaal voor een US $ 2200000000 aanslagbiljet in India, overweegt te doen naar mogelijke juridische risico’s te beperken.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Het bedrijf CFO Andy Halford vertelde The Times of India in een dinsdag het verslag van de exploitant is overleg over de noodzaak voor de levering na de Indiase regering wijzigde zijn belastingwetgeving die bedrijven mogelijk aansprakelijk voor de betaling kon maken.

De situatie is veranderd en we zijn op zoek naar het, “Halford vertelde de Indiase nieuwssite, en merkt op dat het bedrijf de beoordeling ‘is nu anders tegen een recent geïntroduceerde wordt toegepast, zij het met terugwerkende kracht, wetgeving”. Een beslissing zal worden gemaakt in november van dit jaar , hij voegde toe.

De Britse operator in januari was de vraag van de Indiase regering voor belastingen via top rechtbank van het land afgebogen, als gevolg van de overname van de activiteiten in India Hutchison Whampoa’s. In maart heeft de regering onthulde een wijziging van de wet met terugwerkende kracht belasting grensoverschrijdende transacties die teruggaat to1962.

De Aziatische economische reus, mei was op zoek te extraheren US $ 3750000000 van Vodafone, moet de wet met terugwerkende kracht belasting overzeese fusies die in India gevestigde activa betrokken worden doorgegeven. Vodafone, maar zei dat het bestuderen van de wetgeving en zou stappen om de belangen van aandeelhouders te vrijwaren. De bestuurder verklaarde de wet zou de rechten van de onderneming in het kader van een investering verdrag tussen Nederland en India schenden.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval