Twee geladen met Web fraude

Twee mensen zijn om te verschijnen in de rechtbank in Londen op maandag tot en met beschuldigingen dat ze probeerden te bedriegen vakantiegangers via het internet worden geconfronteerd.

Evangela Liogka, 38 jaar oud, en Christakis Philippou, 62 jaar oud, zijn beide te wijten aan verschijnen in het City of Westminster Magistrates Court, beschuldigd van samenzwering te frauderen. Beiden zijn woonachtig in Londen.

Het echtpaar werd gearresteerd op zaterdag door de Metropolitan Police, die onderzoek deden naar een vakantie website fraude. Volgens rapporten, hebben meer dan 3.000 Britse burgers het slachtoffer van een zwendel met frauduleuze websites.

De Metropolitan Police was niet in staat om verdere details van de feiten te geven, maar het is een waarschuwing dat het onderzoekt vijf websites gepubliceerd. Dit zijn www.sunmedresorts.com, www.unbeatableholidays.com, www.holidayrez.com, www.holidaysforunder200pounds.com en ww.holidayez.com. Op maandag, alleen de laatste twee locaties werkten.

Het is wel verstaan ​​dat de Office of Fair Trading heeft gewerkt met de Metropolitan Police op het onderzoek, na de Consumer Direct arm meerdere klachten ontvangen van mensen die voor een vakantie die nooit gematerialiseerd had betaald.

De Vereniging van British Travel Agents heeft aanbevolen dat mensen hun eigen website te controleren of die van andere aangesloten organisaties om ervoor te zorgen dat elke vakantie bedrijf is legitiem voor het overhandigen van geld.

Eerder deze zomer, de procureur-generaal waarschuwde dat de Britse politie er niet in slagen om te beschermen en ondersteunen bedrijven en personen die lijden internetfraude, zoals veel mensen niet eens weten hoe een dergelijke misdaad te melden.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen