Telstra met pensioen te gaan Pathis website merk

Telstra heeft de overname van de Aziatische telecombedrijf Pa afgerond, en nu van plan om het merk met pensioen, het bedrijf heeft geopenbaard.

Telstra kondigde eind december vorig jaar dat zij een overeenkomst om Pathis website te kopen in een deal ter waarde van $ 697.000.000 had gesloten.

De overeenkomst zou zien Telstra zijn activiteiten aanzienlijk uit te breiden in Azië, met Pathis website actief in 11 landen in Azië, Australië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, met 815 medewerkers.

Het bedrijf heeft ook een uitgebreide glasvezelnetwerk, 109 points of presence in Azië, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië, en 29 onderling verbonden datacenters. Het bedrijf heeft meer dan 2.400 klanten.

Amazon Web Services, Microsoft en Google maken deel uit van een groeiend aantal wereldwijde cloud spelers op zoek om te concurreren in de Aziatische markt, maar de lokale spelers van de regio kan nog steeds de overhand te krijgen met de juiste kaarten.

Op donderdag, Telstra group executive voor wereldwijd opererende bedrijven en diensten Brendon Riley zei dat Telstra regelgeving en financier goedkeuringen had afgerond, en nu van plan om Pathis website te integreren in Telstra.

“De toevoeging van Paexpert’s personeel, infrastructuur, technologie en expertise Telstra positioneren als een toonaangevende leverancier van diensten aan multinationals en grote bedrijven in Azië,” zei Riley in een verklaring.

De voltooide overname zullen de klanten Telstra verdubbelen in Azië, en ons netwerk bereik en datacenter mogelijkheden sterk toenemen in de hele regio. De overname geeft ons een grotere specialisatie en omvang, met inbegrip van de levering van verbeterde diensten, zoals software-defined networking, en opent aanzienlijke incrementele mogelijkheden voor ons bedrijf.

Het bedrijf is nog steeds in afwachting van goedkeuring voor de integratie van Paexpert de Amerikaanse activa, en Telstra van plan om zijn joint venture in China blijven.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid