Surface Pro 3 Teardown resultaten in gebroken scherm

Een gloednieuwe Surface Pro 3 tablet is in handen gevallen van de iFixit reparatie team, en wat denk je dat ze ermee deed? Zoals gewoonlijk ze nam het uit elkaar, maar wat is ongebruikelijk is dat de ingenieurs brak het scherm tijdens de demontage, die ons de nadelen van een ultra-dunne apparaat.

De Surface Pro 3 wordt bij elkaar gehouden met een ruime hoeveelheid van zwarte kleverige mastiek en tape. Dit betekent dat ondanks het feit dat de tablet wordt aangekleed met wat zou anders een vervangbare batterij en mSATA flash drive, krijgen in het apparaat te vervangen of deze onderdelen upgraden zonder het veroorzaken van chaos en de schade is onwaarschijnlijk gezien het feit dat de iFixit team – mensen die hun dagen doorbrengen met het openen van apparaten – brak het scherm krijgen in het.

Dat betekent dat de kans dat u of ik het zou kunnen maken binnen deze tablet zijn inderdaad slim. Nu zou je kunnen zeggen dat maar weinig mensen de moeite om te herstellen en hun apparaten te upgraden, en dat is zeker waar, maar voor mensen die de zorg over zulke dingen, is dit een probleem.

Eenmaal in de Surface Pro 3 het team ontdekt

De iFixit team gaf de Surface Pro 3 een repareerbaarheid score van 1 op 10 (een schaal waarop 10 staat voor het makkelijkst te repareren). Niet alleen het verwijderen van het scherm moeilijk (bemoeilijkt doordat het beeldscherm bestaat uit een gesmolten glas paneel en LCD), maar het gebruik van veel kleefmiddel samen met afwijkende verbindings- demontage riskant.

“De Surface Pro 3 verhandeld de 2’s 90+ schroeven voor enkele serieus afschuwelijke lijm, en geconsolideerd nog meer componenten in niet-modulaire land,” iFixit vertelde de website in een e-mail.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

System Monitoring beleid; Going oude school met tape backup; Leiders delen software-defined networking voordelen, hindernissen, begunstigd leveranciers; elaptopcomputer.com’s Afschrijvingen Calculator

Een 1,9 GHz dual-core Core i5-4300U met Intel HD Graphics 4400, Samsung K4E8E304ED-EGCE 8 Gb (1 GB) LPDDR3 RAM-chips, vier in totaal geven van 1 GB RAM; Marvell 88W8897 WLAN + Bluetooth 4.0 + NFC Combo Chip; Winbond 25X20CL1G 2M-bit Serial Flash-geheugen; Winbond 25Q128FVPQ 128M-bit Serial Flash-geheugen; Infineon SLB 9665 TT2.0 Veiligheid Cryptocontroller voor Trusted Platform module; NXP CBTL06GP213 Six-kanaals multiplexer; Atmel UC256L3U 256KB Flash, 32-bit AVR Microcontroller; Winbond 25X40CL1G 4M bit Serial Flash; Realtek ALC3264 Audio Codec; SK Hynix H27QEGDVEBLR 32 GB NAND Flash (vier ICs voor 128 GB totaal); SK Hynix H5PS2G63JMR 32 MB DDR2 SDRAM; Link A Media LM87800AA SSD-controller; N-trig DS-P4196 Touch Controller; 42,2 Wh / 7,6 V Lithium-ion batterij; een grote heatsink en de ventilator, die volgens iFixit, is “meer verwant aan die gevonden in een laptop dan een tablet

Zes beproefde remote access software-instrumenten; 12 manieren om Android levensduur van de batterij te verbeteren; wat goed (en slecht) met de Fire Phone Amazon, nieuwe goedkopere iMac Inside Apple, Amazon’s Fire Phone hardware-specificatie; Volksgezondheid zal groter zijn voor Apple dan een iWatch of tv ooit zou zijn; Acht redenen waarom iOS 8 gaat een grote hit met BYOD zijn; Top Android-tablets (juni 2014 editie); Top Android-smartphones (juni 2014 editie), Windows Phone: De mobiele wereld derde wiel; zal mijn Mac OS X draaien 10.10 Yosemite?

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7