Stratasys levert solide Q1, Makerbot verhoogt systemen zendingen

Stratasys, een top 3D-printer bedrijf, leverde een eerste kwartaal in lijn met de verwachtingen zoals het verscheept 8802 3D-printers en additive manufacturing-systemen grotendeels te danken aan haar Makerbot dochteronderneming.

Grote Debat; 3D printing: Revolution of hype?

Het bedrijf heeft in het eerste kwartaal de winst van $ 4,1 miljoen of 8 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 150.900.000, een stijging van 54 procent ten opzichte van een jaar geleden. Exclusief de opbrengsten uit Makerbot producten, de verkoop steeg met 33 procent in het kwartaal. Non-GAAP winst over het eerste kwartaal waren 40 cent per aandeel, in lijn met de verwachtingen.

Win een Makerbot 3D-printer

Stratasys zei dat zijn non-GAAP bruto marges waren bijna 61 procent in het eerste kwartaal, maar het bedrijf zei dat het zal uitbreiden naar nieuwe markten dus niet verwachten dat die niveaus te houden. Het bedrijf bracht ook ongeveer 10 procent van de omzet in onderzoek en ontwikkeling.

Op een winst conference call, CEO David Reis zei dat het bedrijf de Makerbot omzet was sterk, maar high-end systemen ook goed verkocht.

TechPro Onderzoek: 3D printen: Een primer voor zakelijke en IT-professionals

Het bedrijf handhaafde zijn vooruitzichten voor 2014 en zei dat het verwacht dat non-GAAP winst van $ 2,15 tot $ 2,25 per aandeel op een omzet van $ 660.000.000 tot 680.000.000 $.

Stratasys onlangs aangekondigd, het zou Solid Concepts and Harvest Technologies te verwerven; om rundvlees haar diensten voor additive manufacturing en 3D-printen.

Die overnames moet toevoegen aan de winst, maar de operationele kosten voor het jaar hoger zal zijn als gevolg van onderzoek en ontwikkeling, verkoop en marketing en productie-investeringen te bewegen.

“Onze vooruitzichten voor 2014 blijft zeer positief als we doorgaan met het bedrijf voor toekomstige groei te positioneren door middel van verbeteringen in onze organisatiestructuur om onze groeidoelstellingen te ondersteunen”, aldus Reis.

 verhalen

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Stratasys Q4 sterke, is bedoeld om MakerBot, 3D printing mainstream te nemen; 3D geprint drone luidt tijdperk van het beschikbare vliegtuigen; 3D printing markt ingesteld op raket naar $ 16.2B voor de komende vier jaar 10 innovaties in de 3D-printing rijk; 3D printing: Mainstream adoptie in 2014;? MakerBot Replicator Mini is bedoeld om 3D printen om breder publiek te brengen; 3D-printer speler ExOne ziet omzet tekort; Adobe 3D printing ondersteuning bij Creative Cloud zou kunnen stimuleren adoptie; Stratasys onthult multi-materiaal kleur 3D-printer, Dell om te beginnen met het doorverkopen MakerBot Replicator 3D-printers, scanners, Bioprinting menselijke organen en weefsels: Maak je klaar voor het grote 3D-printer debat

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX