Silent Circle: We zijn niet een enkele vraag naar data geserveerd

Silent Circle apps helpen de macht van de langverwachte, privacy-centric blackphone; ()

Secure app maker Silent Circle heeft ontkend ooit een geheime vraag naar gebruikersgegevens wordt geserveerd, temidden van zorgen over het weekend suggereert het tegendeel.

Tech bedrijven zijn niet toegestaan ​​om u te vertellen wanneer de overheid wil uw gegevens. Voer het bevel kanarie.

In een e-mail, general counsel Matt Neiderman bevestigde het bedrijf niet een bevel “van elk type” tot op heden ontvangen.

De maker van gecodeerde telefoon en messaging-producten werd gevangen in een mini-storm zaterdag, toen rapporten stelde haar warrant kanarie, een tool ontworpen om de ontvangst van een warrant die wordt geleverd met een spreekverbod waarschuwen, ontbrak een uitdrukkelijke verklaring dat het niet was geweest aangetast door een vraag overheidsgegevens.

Hoewel Neiderman zei de warrant kanarie is “goed werkt”, voegde hij eraan toe dat het bedrijf “net gemist toevoeging van de verklaring met de update [vrijdag].

“We zullen het updaten binnenkort de verklaring bevatten” bevestigde hij.

Met ingang van maandag, werd het bevel kanarie bijgewerkt met de aangifte.

In een tweet, Khalil Sehnaoui (aka “pilgrim”) waarschuwde dat ofwel iemand bij het bedrijf had “is juridisch proces dat wordt gevoerd, of iemand verpest het updaten van hun Canarische pagina.

Een aparte Hacker News thread waarschuwde al in december dat het bevel kanarie de verklaring ontbrak. Gebruikers op een nieuwe thread op zaterdag kritiek op het ontbreken van bepaalde zinnen op Silent Circle warrant kanarie. Eén gebruiker zei dat het zou moeten zijn “duidelijker,” waarin staat dat zij geen juridische procedure of de vraag van elk niveau van de overheid heeft ontvangen.

Hoewel er is geen wet van kracht om te voorkomen dat warrant kanaries wordt gebruikt, is Twitter momenteel het bestrijden van de Amerikaanse regering in de rechter om hen beschermd onder het Eerste Amendement recht op vrije meningsuiting.

Hoewel ze in gebruik sinds de invoering van de gag-bepalingen van de Patriot Act, in 2001 ondertekend in de wet al meer dan een decennium, zijn ze steeds populairder in het kielzog van de Edward Snowden lekken.

De Electronic Frontier Foundation ontwikkelde een eigen warrant kanarie watching website eerder dit jaar voor bedrijven met één in plaats.

Morgan Marquis-Boire, een security-onderzoeker en directeur van de veiligheid op First Look Media, de media tak van de Intercept, blijft werken aan een geautomatiseerd proces voor het geven van “ondertekend warrant kanaries aan de massa.”

Bijgewerkt op 9 maart: de warrant kanarie is bijgewerkt.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer