SAP herverdeelt product, executive decks om beter te richten op kleinere bedrijven

SAP is rejiggering haar uitvoerende gelederen want het combineert productgebieden.

In een interne e-mail aan medewerkers, Steve Singh, hoofd van SAP’s zakelijke netwerken en applicaties eenheid, zei dat de SAP Business One, SAP Anywhere en SAP Business ByDesign een eenheid gericht op kleine en middelgrote bedrijven (MKB) zal vormen.

Die eenheid zal worden geleid door Barry Padgett, die voorzitter van de groep zullen worden, en rapporteren aan Singh. Padgett lid geworden van SAP via de Concur overname.

zie ook: SAP’s Sapphire Nu uitdaging: Het verkopen van empathie dan de economie | MKB-sy doet het: SAP’s plan voor de grote groei van kleine bedrijven | SAP moderniseert analysemogelijkheden met Cloud voor Analytics rebranding

Bovendien, Steve Derham, CIO van Concur, zal ook worden CIO van bedrijfsnetwerken en applicaties groep SAP. Derham zal zich richten op de integratie, automatisering en go-to-market inspanningen. Derham, die naar Singh zal rapporteren, onder leiding Concor’s overstap naar een cloud service, alsook van de dagelijkse operaties.

SAP zei ook dat John Torrey, chief strategy officer voor zakelijke netwerken en applicaties groep SAP zal zijn Chief Corporate Development Officer voor SAP. Torrey zal worden gericht op het uitbreiden van SAP’s partner-ecosysteem en zakelijke specifieke use cases. Bijbelteksten over het team zal fuseren met de global business en corporate development teams onder Quentin Clark, SAP’s Chief Business Officer.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid