Samsung Galaxy Tab aan het hoofd in de richting van 1M sales

Samsung heeft gezegd dat het meer dan 600.000 eenheden van de 7-inch Galaxy Tab PC heeft verkocht over de hele wereld, duwen in de richting van het doel van de verkoop van 1 miljoen stuks dit jaar.

Het bedrijf zei dat de vraag van consumenten is “robuust” geweest en is sneller dan het aanbod in de meeste landen, volgens een rapport in de Korea Herald. De Samsung Galaxy Tab, aangedreven door Google’s Android OS, is beschikbaar in meer dan 30 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Het apparaat, dat werd uitgebracht in de Britse op 1 november, is een uitdager van Apple’s iPad, maar dat apparaat heeft een sterke voorsprong. Het speelveld wordt naar verwachting veel drukker geworden in 2011 als bedrijven zoals Research In Motion (RIM), met zijn BlackBerry Playbook, en Hewlett-Packard, met WebOS-gebaseerde apparaten, voor te bereiden op hun eigen tablets los te laten op de markt.

Lees meer van “Samsung: Galaxy Tab verkoop” robuust “, op weg naar 1.000.000 omzet vóór eind van het jaar ‘op de website.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro