Pillar Administration naar platform te migreren met behulp van Acurity software

New South Wales handen van de overheid super management bedrijf Pillar Administration investeert momenteel “tientallen miljoenen dollars” in de revisie van de backend systeem met de hulp van super en investeringen software provider Financial Synergy.

Met behulp van Financial Synergy’s cloud-gebaseerde Acurity oplossing wordt Pillar migreren van de bestaande negen dochteronderneming platforms in één. Als onderdeel van een multi-fase-overgang, zal Pillar zie haar klanten te migreren naar de nieuwe kern platform.

Het bedrijf is begonnen met de uitrol van de eerste fase van haar transformatie met zijn eerste klant, First State Super, en is van plan te zijn deze afgerond maart 2016. Vervolgens is van plan om andere klanten van het bedrijf, met inbegrip van State Super en Commonwealth Superannuation Corporation bewegen, zoals deel van hun andere geplande releases eind 2016 en 2017.

Pillar CEO en managing director Peter Brook zei de motivatie achter de beslissing om zijn systeem te herzien was om de klanttevredenheid te verhogen, de flexibiliteit te vergroten, en om beter te kunnen omgaan met de jaarlijkse wijzigingen in de wetgeving aan de super-industrie.

“Elke keer als er een compliance-verandering is geweest, ik heb gehad om deze veranderingen negen keer te maken met alle dochteronderneming systemen, en we moesten om te kunnen pakken,” zei hij.

Ik moet mijn total cost of ownership omlaag te brengen, en ik moest in staat zijn om een ​​operationeel model dat we te maken hadden met de belangrijke kwestie in plaats van kraken stukjes papier door middel van een systeem.

Brook zei Pillar liep een “intensieve” tender proces waarbij 55 initiële aanvragers aangevraagd voor het project.

Op het einde van het was een duidelijke beslissing voor ons dat Financiële Synergy was goed voor ons. Het was een gelukkig toeval hadden we Financial Synergy, omdat het een van die platforms, “zei hij.” Financial Synergy eigenlijk bezig met een aantal van de meest complexe systemen die we eigenlijk hebben. De NSW regering toegezegd de regeling is één.

Een van de eerste uitdagingen Beek zei dat het bedrijf geconfronteerd werd het overtuigen van de raad van bestuur en de eigenaars om de verhuizing goed te keuren. Hij zei dat ze waren bang dat Pillar zou eindigen als een andere superpartners, die zag de grootste pensioenfonds van Australië beheerder niet aan haar IT-revisie ronden na vier jaar.

Mijn board en eigenaren zeiden: “Hoe is dit niet van plan om een ​​andere superpartners zijn? ‘ Ik had in het laatste financieel verslag hun platform kost een half miljard dollar gezien, “zei hij.” Ik zou graag zeggen dat het als gevolg van het bestuur en de controle Pillar, maar Financial Synergy helpt ons als ze op een vaste prijs contract zijn gekomen, dus we weten dat onze risico’s en wat de scopes zijn.

Financiële Synergy zal een toegewijd team vast te stellen voor het project op de Pillar IT Centre in Coniston, Wollongong.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip