Op basis van soja printer cartridge distributeur streeft naar merk te maken

Printers krijgen een slechte rap van een groene technologie oogpunt als gevolg van al het papier die ze gebruiken en de verbruikte toner of inkt cartridges die zij genereren die moeten worden hergebruikt of gerecycled of erger. Maar hoe zit het met de make-up van wat er in die printer supplies? De werkelijke inkt en toner die zijn stempel maakt op de afgedrukte pagina.

Dat is de focus van SymbioPrint, een Duitse distributeur van “biotoner” cartridges en printing supplies die nu tracht haar merk in de Noord-Amerikaanse markt te maken.

SymbioPrint is een licentiehouder van een merk, genaamd SoyPrint, ontwikkeld door Print Recovery Concepts van Lewiston, Maine. SoyPrint toner wordt gemaakt van sojaolie die een bijproduct van diervoeder. Het bedrijf is voorzichtig op te merken dat de soja-olie is bronnen van duurzame agrarische bedrijfsvoering. SoyPrint De werkwijze vervangt de aardolie die wordt gebruikt in de toner voor traditionele laser inkjet, die ongeveer 3 liter (of zes U.S. pint).

Soja afdruksysteem is eigenlijk niet zo’n nieuw concept, het wordt gebruikt in ongeveer 25 procent van alle commerciële drukprocessen, Literatuur SymbioPrint’s.

Dolin Pereira, CEO van SymbioPrint Americas, zegt de SoyPrint basis benodigdheden te pakken twee belangrijkste uitdagingen binnen te gaan door de traditionele laser jet cartridges. Ten eerste, is het gebruik van aardolie, waar veel groen product bedrijven willen verlagen. Hij suggereert ook dat-SoyPrint gebaseerde patronen kan helpen verminderen de vrijgave van bepaalde aardolie gebaseerde chemicaliën – zoals benzeen (een bekende kankerverwekkende stof), styreen en tolueen – tijdens het drukproces. Dit laatste voordeel, in het bijzonder, is van belang om een ​​aantal van de eerste zakelijke klanten SymbioPrint Americas ‘in de Verenigde Staten, met name organisaties in de gezondheidszorg die sterk afhankelijk van drukwerk processen voor hun dagelijkse workflow en processen zijn, zei Periera.

SymbioPrint biedt op dit moment op basis van soja laser cartridges voor printers van Canon en Hewlett-Packard, en het is van plan om benodigdheden voor printers van Dell, Lexmark en Samsung introduceren in de herfst van 2011. (Pereira ook vermeld Brother tijdens ons gesprek, maar drukt het bedrijf vrijkomen doesnt vermelden dat merk)

Pereira zei bedrijven zullen een prijs premie niet betalen voor de biotoner cartridges. Het is op dit moment niet het maken van inktjet supplies, maar dat is een toekomstvisie, zei hij.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX