Fiscus zich aanmeldt voor cloud storage op PSN

HM Revenue and Customs heeft een deal gesloten met Skyscape voor cloud storage geïnkt.

De deal, via de ondertekend; CloudStore – de online marktplaats die het mogelijk maakt de publieke sector organisaties cloud-diensten te kopen van leveranciers op de G-Cloud kader – zal de fiscus verhuizing van lokale opslag naar cloud-storage te zien. De verschuiving zal dit najaar beginnen en wordt ingesteld compleet door het vroege voorjaar 2013 te zijn.

De 12-maanden contract kost in de regio van £ 230.000, volgens de HMRC. “Hoewel omdat de dienst is het verbruik op basis (prijs per GB) de totale kosten is afhankelijk van de snelheid waarmee we onze data te migreren naar de nieuwe dienst,” een woordvoerder van het departement gezegd.

Het contract is de eerste voor, G-Cloud-diensten; om te worden ingezet over de PSN, netwerk van netwerken van de publieke sector.

De deal zal helpen HMRC krijgen te doen met de overheid End User Device Strategie, onderdeel van de overkoepelende; regering ICT-strategie uitgebracht in 2011. “De verhuizing naar de Skyscape oplossing betekent dat we HMRC personeel kan toegang geven tot de informatie die ze nodig hebben om te doen hun werk uit een scala van apparaten en locaties. het opent de mogelijkheid van het benutten van nieuwe apparaten en oplossingen om de productiviteit te verbeteren en kosten te verlagen “, aldus de woordvoerder van de afdeling.

Skyscape beweerde een andere sector hoofdhuid publiek deze week. Op maandag, de GDS (Government Digital Service) kondigde zij had Skyscape opgehaald voor een belangrijke leverancier van infrastructuur-as-a-service. Onder de deal, zal Skyscape cloud hosting leveren, bestemd voor gov.uk ondersteunen – project van de GDS om één portaal voor toegang tot overheidsdiensten en informatie te creëren.

“Terwijl de gov.uk contract is de grootste die we tot nu toe hebben laten, het is één van een groeiend aantal wij doorlaten G-Cloud, dat is nu onze standaard manier om de aanschaf van infrastructuurdiensten,” Mark O’Neill, hoofd van innovatie en levering aan GDS, gezegd.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia