Zuid-Korea leger, universiteit om te beginnen cyberdefense belangrijke

De Zuid-Koreaanse militaire en Korea University hebben een overeenkomst gesloten voor het opzetten van een cyberdefense programma specifiek gericht op het opleiden van studenten in cyber warfare om virtuele dreigementen van Noord-Korea te bestrijden ondertekend.

De vierjarige cyberdefense belangrijk zullen worden aangeboden tegen Korea University’s Graduate School of Information Security starten volgend jaar en zal 30 studenten te accepteren, volgens een rapport van het land Engels dagelijks Korea Herald.

Het leger zal vierjarige beurzen te verstrekken aan studenten in het kader van het programma, die, bij het afstuderen, zal toetreden tot de krijgsmacht als militaire officieren die gespecialiseerd zijn in verschillende cyber warfare units voor zeven jaar.

Opleiding in verband met cyber warfare tactiek, strategie, het ontcijferen van vijandelijke codes, zal cryptografie en cyber psychologie deel van de cursus curriculum om studenten als “cyber krijgers die we nodig hebben in het leger” voor te bereiden, zei generaal Kim Sang-ki, die legerleider van het personeel, in het rapport.

Korea University president, Kim Byung-Chul, voegde toe: “We zijn erg blij dat met de steun van het leger, kunnen wij studenten die een bijdrage kunnen leveren aan de versterking van onze nationale veiligheid op te voeden.”

Een apart verslag van persbureau AFP zei dat Zuid-Korea de plannen voor de bouw van een cyber-leger is een antwoord op de groeiende virtuele bedreigingen van zijn noordelijke buur.

Zuid-Koreaanse autoriteiten beweerden Noord-Korea was achter het systeem crash die naar beneden bracht de voormalige grootste banknetwerk, National Agricultural Cooperative Federation of Nonghyup, en gesmolten verschillende klantenservice beschikbaar voor meerdere dagen. Noord-Korea heeft de beschuldigingen ontkend.

“Wij streven ernaar om strijders te voeden om te vechten in cyber warfare temidden van groeiende cyberterror dreigementen van Noord-Korea en een stabiel aanbod van specialisten te verzekeren,” een leger woordvoerder zei in een verklaring aan AFP.

Security experts vertelde de website Azië eerder deze maand dat cyberdreigingen post een “reëel gevaar” aan landen, en adviseerde de overheid om actie te ondernemen om hun infrastructuur en informatiesystemen te beschermen.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen