VMOps rebranding als Cloud.com

VMOps, een twee jaar oude cloud software bedrijf waarmee bedrijven maken het equivalent van de Amazon Elastic Computing dienst (EC2) met grondstoffen hardware, wordt rebranding zich als Cloud.Com.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

De Cloud Management Server en multi-tenant Hypervisor zal nu worden genoemd de CloudStack, en de meeste daarvan zullen onder de GPLv3 beschikbaar zijn, terwijl een klein deel (2%, aldus het bedrijf) wordt gehouden in het kader van een commerciële licentie.

expert eigen Dave Rosenberg kreeg te horen dat er naast het laten bedrijven de middelen te definiëren als wolken, zal Cloud.com ook laten Web hosts en andere dienstverleners verkopen wolken onder het nieuwe modewoord Infrastructure As A Service (IaaS).

Cloud.com’s eigen strategie heeft het als een directe concurrent van Amazon, samen met OpSource, maar het kan ook juist om Eucalyptus en VMware’s vCloud als rechtstreekse concurrenten te overwegen.

De nieuwe naam en strategie komt drie maanden nadat het bedrijf een financiering van $ 11.000.000 round leiding van Index Ventures gesloten.

Twee vragen komen

Persoonlijk ben ik te wachten op iemand uit te komen met software die je veilig onder de wolk en noemen het Umbrella Software maakt. De URL is momenteel in handen van een contract programmeur uit Auckland, Nieuw-Zeeland.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle