UK duiten ‘cyber reserves’, zoals het latten langs de security luiken voor 2013

De Britse regering is van plan om haar cybersecurity verdediging versterken door het opstellen van een team van ‘cyber reserves’ die zal werken om virtuele grenzen van het land veilig te stellen naast een nationaal Computer Emergency Response Team (CERT).

De regering heeft haar digitale strategie document, dat schetst hoe intensief gebruikte openbare diensten ‘digitale standaard’ zal worden gemaakt onthuld. De verschuiving kan uiteindelijk besparen £ 1,7 miljard per jaar, de regering hoopt.

De Cabinet Office zei maandag dat het gebruik van een aanvullend team van cybersecurity reservisten zou hen in staat stellen gebruik te maken van een extra talent pool voor cyber-defensie. De regering schetste ook plannen om de bestaande cybersecurity verdediging en reactie’s te formaliseren.

Wij zijn voortdurend op het onderzoeken van nieuwe manieren om gebruik te maken en de talenten van de cybersecurity specialisten die nodig zijn voor kritische gebieden van het werk aan te trekken “, zegt Cabinet Office minister Francis Maude in een verklaring.” Daartoe, de MOD [ministerie van Defensie] neemt stuurt de ontwikkeling van een ‘Cyber ​​Reserve’, waardoor de [regering] diensten gebruik te maken van het bredere talent en de vaardigheden van de natie op het gebied van cyber.

Hoewel de plannen op te stellen in de nieuw personeel slechts in een inleidende fase, de Cabinet Office zei dat het zou een reeks van evenementen te houden volgend jaar met het bedrijfsleven om invulling te geven hoe het systeem werkt.

Ross Parsell, directeur van cyber strategie op defensiebedrijf Thales UK, zei dat de aanpak kan de catch-22 tegenhouden cyberveiligheid werving in het Verenigd Koninkrijk te beëindigen.

De publieke sector kan niet concurreren met de privé op de salarissen, die de natie plaatst in een kwetsbare positie, “zei Parsell in een verklaring op dinsdag.” Belangrijke initiatieven houdt van de Cyber ​​Security Research Instituut zal helpen een groot deel in het bevorderen van cyberbeveiliging eerder in het onderwijs fiets.

Maude gaf de details van de plannen tijdens een herziening van de Britse Cyber ​​Security Strategy, een regeling lanceerde een jaar geleden, in november 2011. Het doel van de strategie is om het Verenigd Koninkrijk te beschermen tegen wat Maude omschreven als “echte en groeiende bedreigingen voor onze cyberspace “.

“De publieke sector kan niet concurreren met de privé op de salarissen, die de natie plaatst in een kwetsbare positie” – Ross Parsell, Thales UK

In de update, Maude ook geschetste plannen om een ​​Cyber ​​Incident Response systeem volledig operationeel te maken in de loop van 2013, na, een piloot van de door CESG en CPNI begin november gelanceerd regeling. Deze bijzondere dienst is bedoeld om een ​​plaats voor organisaties om terecht wanneer zij het slachtoffer van een cybersecurity incident zijn geweest.

Op nationaal niveau, Maude zei dat het Verenigd Koninkrijk nog steeds werkt aan de totstandbrenging van een Britse National CERT (Computer Emergency Response Team), dat zou “voortbouwen op en een aanvulling” bestaande CERT structuren, de verbetering van de nationale coördinatie en fungeren als een focus punt internationale uitwisseling van technische informatie over cybersecurity.

De regering zei dat het zal ook blijven werken aan de oprichting van de Nationale Cyber ​​Crime Unit (NCCU), die een integraal onderdeel van de National Crime Agency gepland in oktober 2013 vast te stellen, in afwachting van parlementaire goedkeuring van de plannen zullen zijn.

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

“De NCCU zullen samen de mogelijkheden van de Police Central e-Crime Unit en SOCA’s [de Serious georganiseerde criminaliteit Agency] cyber team om een ​​nog effectievere respons op de meest ernstige cyber criminelen te brengen,” Maude schreef.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Cyber ​​Security Strategie

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen