Scality gelooft dat de ring zal enterprise storage problemen op te lossen

Jerome Lecat, CEO van Scality, sprak met mij over zijn visie op de toekomst van de software gedefinieerd opslag en hoe bedrijven moeten denken over het nu. Scality van mening dat bedrijven moeten beginnen na te denken over en de planning voor gereedschap dat kan, in de woorden van het bedrijf, “route gegevens van en naar individuele gebruikers op de meest schaalbare en efficiënte manier mogelijk te maken.”

Scality ontwikkeld Scality ring die is ontworpen om de groeiende uitdaging ondernemingen worden geconfronteerd in het omgaan met snel groeiende, grote (petabyte schaal) opslag eisen die zowel gestructureerde als niet-gestructureerde data bevatten pakken. Hier is hoe het bedrijf beschrijft RING

Het bedrijf gaat verder met te bespreken die ring combineert de eigenschappen van de traditionele network attached storage, storage voorwerp, tape en scale-out storage VM. Ze bespreken ook hoe deze technologie een enterprise cloud, distributed computing-platform, web- en cloud-diensten, distributie van content en actieve archieven kunnen ondersteunen.

Hier is hoe het bedrijf presenteert de mogelijkheden van RING

Het idee van de virtualisatie van een functie en vervolgens het scheiden van het management functies en ze zetten ze onder programmatische controle heeft nogal wat aandacht gekregen in de markt het afgelopen jaar. We hebben gehoord over de software-defined netwerken, storage, en zelfs hele datacenters. Helaas zijn de meeste van de voorstanders van dit concept worden enkel en alleen gericht op het computergebruik uitgevoerd op de industrie standaard, lees x86-systemen en gemakshalve vergeten dat de meeste bedrijven hebben installaties die mainframes, midrange UNIX-systemen, automatische voeding en koeling apparatuur, alsmede onder andere als hun doel, de industrie standaard systemen.

Het leveren van instrumenten die het mogelijk maken geautomatiseerde provisioning, operations, updaten en de ontmanteling van slechts een deel van één functie van complexe en uitgebreide functies van een datacenter is alleen maar een gedeeltelijke oplossing op zijn best en nog een andere toevoeging aan complexiteit van het datacenter in het slechtste geval zijn.

Scailty heeft zich gericht op een enkele functie, opslag, en dan weer alleen opslag beheerd door de industrie standaard systemen. Hoewel dit is een uitstekende plek om te beginnen, het kan echt niet de enige opslagplaats een leverancier adressen. Enterprise computing omvat meestal gegevens beheerd en verwerkt door vele andere middelen computing.

Als we kijken naar de indrukwekkende lijst Scality klant, lijkt het erop dat het bedrijf is het aanbieden van nuttige technologie van vandaag. Ik zou aanraden, maar dat ze bedrijf na te gaan hoe zij de behoeften van de ondernemingen met een multi-vendor, multi-platform datacenter kan dienen. Scality echt nodig om alle van de opslag behoeften in een enterprise data center te worden beschouwd als een oplossing op bedrijfsniveau.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Scality RING

snapshot analyse