PayPal breidt samenwerking met MasterCard

PayPal op dinsdag aangekondigd dat het uitbreiden van de samenwerking met MasterCard, het positioneren van de digitale betalingen provider om te concurreren tegen andere betaalmogelijkheden point-of-sale.

De deal, vergelijkbaar met een die PayPal geslagen met Visa in juli, zal MasterCard een betaling optie binnen PayPal en laat Braintree handelaren Masterpass gebruiken. Daarnaast zullen consumenten en kleine bedrijven in staat zijn om direct geld van een PayPal-rekening naar een MasterCard debetkaart.

De overeenkomst maakt het ook mogelijk klanten hun MasterCard account te gebruiken via PayPal Portemonnee in de winkel aankopen te doen, wat betekent dat MasterCard klanten niet langer om hun account te koppelen aan PayPal via ACH. Ze kunnen ook een tokenized MasterCard binnen PayPal Portemonnee voor aankopen in de winkel te gebruiken op meer dan vijf miljoen handelaren over de hele wereld die nu NFC terminals. De betaling optie contact-less moeten helpen PayPal concurreren met de wil van Apple en Android Pay Pay – en zelfs retailers, zoals Walmart, met hun eigen digitale betaling aanbod.

Met elke partnership overeenkomst die we tekenen, we verder de alomtegenwoordigheid en de waarde van het merk PayPal uitbreiden en verbeteren van onze eigen economie, “aldus President en CEO Dan Schulman in een verklaring.” MasterCard is een betrouwbare partner voor vele jaren. Door samen te werken en samen te innoveren zullen we blijven helpen verhuizen digitale betalingen naar voren en het verbeteren van de betaling ervaringen voor onze gezamenlijke klanten.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

SmartWatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP; smartphones; Smartwatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen