Tips en trucs: Werk slimmer, niet harder bij het werken op afstand

(James Kendrick /;. De kantooromgeving is door de jaren heen veranderd en veel mensen werken nu thuis of onderweg werken presenteert op afstand verschillende uitdagingen van het werken in een kast, maar deze kunnen niet significant zijn met een beetje denken.

De onderstaande tips gedeeld zijn dingen die bijna elke externe werksessie kan veranderen in een productieve, probleemloze inspanning. Sommigen van hen zijn gezond verstand, en ze zijn allemaal gebaseerd op jarenlange succes werken buiten het kantoor.

De versnelling die telewerkers gebruiken kan een lange weg in de richting van het houden van dingen productief te gaan. De mobiele markt biedt een breed scala aan keuzes in laptops en tablets, kan deze laatste worden gecombineerd met keyboards of niet, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. ThinkPad 10 met toetsenbord dock, (James Kendrick /

Een belangrijke factor voor het werken buiten het kantoor is draagbaarheid. Velen zullen een kleine laptop of tablet te vinden om de juiste keuze te zijn. Individuele voorkeuren verschillen, maar voor de meesten een apparaat met het kleinere scherm kan uiteindelijk op een meer praktisch dan een groot scherm optie en zonder compromissen.

Sommigen kunnen een groot scherm nodig hebben voor hun werk en dat is OK. Er is geen magische schermgrootte die iedereen past. Anderen die geloven dat groter beter kunnen vinden dat niet het geval is met zeer weinig inspanning. De meeste besturingssystemen bieden goede trucs voor het zijn zo productief op een kleiner display met een grote. Deze zal later in het voorwerp bedekt.

Om ervoor te zorgen dat een kleiner systeem optimaal werkt, krijgen een met een touch screen. Tablets hebben allemaal geïntegreerd touch en veel laptops doen ook.

Om te werken zo productief mogelijk, ongeacht waar je bent is het belangrijk om het besturingssysteem dat bekend is te gebruiken. Windows, OS X, iOS, Chrome OS en Android zijn allemaal goede basis voor fatsoenlijke mobiele informatiesystemen voor het op afstand werken. Elke kamer beschikt over functies die het gebruik van een kleine display een productieve inspanning.

Proberen om een ​​onbekende OS te gebruiken kan een oefening in frustratie wanneer je under the gun, dus vasthouden aan wat je weet. Zelfs als je snel pick-up operatie een ander platform, is de kans groot dat u niet vertrouwd met de apps die beter geschikt is voor uw behoeften kunnen zijn. Niet het wiel opnieuw uitvinden, gebruik maken van de degene die je hebt beter.

Werken aan de weg kan betekenen lange uren uit de buurt van een stopcontact. Murphy’s Law schrijft voor dat uw laptop of tablet batterij droog wordt uitgevoerd wanneer de deadline in de buurt trekt. Het is een goed idee om een ​​werksysteem met de langste levensduur van de batterij mogelijk te krijgen.

Dit is gemakkelijker vandaag doen dan in het verleden, maar er zijn nog enkele laptops die alleen maar vijf uur op een last uit de doos. Deze apparaten zijn meestal de goedkopere, en terwijl de verleiding om wat geld te besparen is sterk, op de lange termijn is het beter om een ​​beetje extra te besteden voor een betere levensduur van de batterij.

Op enkele uitzonderingen na, mobiele systemen hebben batterijen verzegeld in het apparaat en zijn dus ontoegankelijk voor de eigenaar. Het kopen van een tweede accu en ruilt deze in wanneer de ander loopt droog is grotendeels een ding van het verleden, dus wees gewaarschuwd dat is niet een gemeenschappelijk optie.

De gesloten aard van mobiele apparaten ook invloed op de beslissing hoeveel geheugen je krijgt als je er een te kopen. Het is niet mogelijk om het inwendige van de meeste mobiele systemen na aankoop te upgraden, zodat uw apparaat te configureren bij aankoop tijd met zoveel systeemgeheugen mogelijk te maken. De verbeterde prestaties die je krijgt met meer geheugen zal ervoor zorgen dat uw nieuwe laptop of tablet zal zo soepel verlopen als mogelijk te maken.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Kleinere kan beter

Hoe te faseren in telewerkers voor kleine bedrijven, werk op afstand, slim werken: Onmisbaar gadgets voor elke weg en koffiehuis warrior

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Hetzelfde geldt voor de filosofie tweede type geheugen in deze systemen: interne opslag. Dit is waar het werk bestanden worden opgeslagen en zelfs met het toenemende gebruik van de cloud is het nog steeds noodzakelijk is om af en toe te slaan bestanden op het apparaat. Dit geldt vooral wanneer offline dus het meeste interne opslagruimte die u kunt.

Het kopen van een laptop of tablet met veel geheugen kunnen de kosten van een aankoop apparaat te vergroten. Op de lange termijn zul je blij dat je het extra geld besteed, dus als je het kunt veroorloven, doe het.

Die op het hek over te gaan met een kleiner scherm op de laptop of tablet moeten zich ervan bewust dat de meeste besturingssystemen functies zijn ontworpen om het gebruik ervan praktisch. Goed gebruikt, kan een apparaat met de kleinere scherm een ​​betere optie dan het dragen van een gigantische laptop overal net te kunnen om veel ramen open op hetzelfde moment te hebben.

Zowel Windows en OS X hebben eigenschappen die een rol spelen wanneer apps volledig scherm worden uitgevoerd. Met behulp van apps weergegeven op het hele scherm zorgt ervoor dat zie je de meeste informatie op het scherm mogelijk, die gebruik maken van een kleiner scherm (bijvoorbeeld 13 inch en kleiner) optimaliseert.

Windows maakt vegen vanaf de linkerkant van het scherm om de laatste app gebruikt te nemen over het hele scherm te maken. Dit vergemakkelijkt het springen TUSSEN twee apps zeer snel. Zodra dit een tweede natuur het elimineert de noodzaak om twee apps op het scherm tegelijk hebben. Je kunt ook vegen gewoon een eindje naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm te zien van een strip met alle draaien van programma’s, als je nodig hebt om een ​​in het bijzonder te krijgen.

Zie in verband: Hoe het meeste uit de trackpad te krijgen op de MacBook

MacBooks hebben een soortgelijke functie met behulp van de trackpad. Zodra u uw apps die in full screen mode (door te tikken op de groene knop in de linkerbovenhoek van het venster elke app’s), kunt u veeg naar links of rechts met drie vingers naar onder draaien van programma’s te scrollen. Als u alle actieve apps, vegen met vier vingers van de onderkant van de trackpad zal lanceren Mission Control om ze allemaal te zien. Selecteer gewoon degene die je wilt en ga naar het volledige scherm venster van die app. Veeg naar Mission Control lanceren op MacBook, (James Kendrick /

De iPad draait alle apps in full screen mode, en heeft soortgelijke touch gebaren voor het snel schakelen tussen apps. Veeg naar links of naar rechts met vier vingers en schakelen tussen de volgende of laatste app in de juiste volgorde. Je kunt ook vegen met vier vingers en direct aan de taak switcher om een ​​app te kiezen. Deze gebaren maken het werken met meerdere apps heel makkelijk, hoewel alles behalve de huidige is uit het zicht. Merk op dat multi-gesture ondersteuning moet zijn ingeschakeld in iOS-instellingen.

Chrome OS maakt het productiever te werken met web apps en webpagina’s in full screen mode. Rechts te klikken op het pictogram van een app kunt u instellen om te draaien in een venster in plaats van in een tabblad browser. Zodra dat klaar is je kunt springen tussen draaien van programma’s door te vegen op het trackpad met drie vingers. Dit vuurt een grafische app manager, waarbij schakelen apps is slechts een kraan weg. Chromebook task switching, (James Kendrick /

Schakelen tussen draaien van programma’s kan worden gedaan op Android-tablets, maar hoe je het doet, hangt af van de versie van Android en de bijzondere inrichting. Android-tablet makers zetten hun eigen draai aan hoe dit werkt op een bepaalde tablet, maar het graag met een beetje inspanning eigenaren kunnen doen op andere platformen.

De tips voor het maximaliseren van de productiviteit tijdens het werken op afstand zijn niet geschreven in steen en ze zijn niet voor iedereen. Velen zullen merken dat het volgen van deze richtlijnen zal werken overal een productieve inspanning, en zonder frustratie.

Gebruiken wat bekend is

Batterij is koning

Niet beknibbelen op het geheugen

Bij de keuze van mobiele toestel, vasthouden aan het bekende. Als uw bestaande laptop of tablet goed werkt voor u niet vervangen. Het gebruik van apps die in volledig scherm met de tips die hier kan alles wat je hoeft te doen.

Het gebruik van mobiele toestel mag niet worden over een compromis, moet het een prettige en productieve ervaring. Dat betekent meestal dat als je niet kleiner zijn dan de grote versnelling je gebruiken op de desktop kan gaan, misschien kan je net zo goed verblijf in het kantoor aan huis.

Maximaliseren van het kleine scherm

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Ga kleine of naar huis gaan