Deze informatie vernietigt zichzelf vanaf uw mobiele apparaat

Het gebruik van meer dan één cloud storage service, bestandsopslagplaats of e-systeemmap? San Francisco gevestigde Simplexo heeft een tool genaamd SearchYourCloud die u kunnen helpen jagen voor documenten en bestanden op Dropbox, Microsoft Exchange, SharePoint of Outlook.com gelanceerd. (Ondersteuning voor Google Drive, EverNote en Sky Drive is gepland voor later dit jaar.)

De software ondersteunt veilige full-text zoekopdrachten, en keert terug resultaten op basis van relevantie voor de algemene vraag. Het kan steken in de inhoud van de e-mail, documenten, presentaties en andere bestandsformaten. Dus, bijvoorbeeld, als ik de term zoeken “Web 2,0,” het helpt filteren reacties die het nummer 2 ergens zou in hen, maar zijn niet echt relevant dan staat willekeurig het woord Web daarin.

Dat is op zich vrij dwingend voor iedereen moe van het spelen van roulette zoeken, maar ik weet zeker dat iedereen die ook maar enigszins bezorgd over de beveiliging heeft zowel wenkbrauwen fors verhoogd.

Dat is de reden waarom SearchYourCloud zou willen dat je weet dat het nemen van maatregelen om ervoor te zorgen dat het behandelt hoe het zoekresultaten of subsidies toegang zeer zorgvuldig weergegeven. Het maskeert de verzoeken van openbare zoekmachines en geen rechtstreekse URL’s naar bestanden of gebruiker log-ins en wachtwoorden voor e-mailaccounts op te slaan. Bestanden en dataverkeer versleuteld 256 specificaties AES.

Wat meer is, kunt u ook het opzetten van de dienst, zodat documenten automatisch zelfvernietiging of worden gewist na een bepaalde tijd. Hier is de vereiste verklaring over de veiligheid en privacy van Simplexo oprichter en Chief Technology Officer Simon Bain

“Veel mensen geloven dat er een afweging tussen het gemak van toegang tot informatie en veiligheid. In werkelijkheid is het vinden van informatie van mobiele apparaten heeft beiden zeer ingewikkeld en niet veilig geweest. SearchYourCloud stelt gebruikers in staat om niet alleen te vinden wat ze zoeken, maar ook beschermt hun gegevens en privacy in de cloud. het Simplexo team heeft lang en hard aan een oplossing voor externe toegang, dat doesn niet nodig gebruikers of bedrijven om de productiviteit, privacy of veiligheid in gevaar te leveren heeft gewerkt. ”

Ondanks deze toezeggingen te doen, dit is zeker een gebied waar je moet voorzichtig te werk gaan, gezien al het nieuws dat we hebben gezien over, inbreuken op de beveiliging met Dropbox en andere cloud-storage-diensten.

Op dit moment kunt u SearchYourCloud proberen – u zult een Windows-computer moet het opzetten van een account en gebruik het met je Apple iOS mobiel apparaat – voor twee weken gratis. Daarna is er een $ 25 “one-off” fee.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen