Yahoo sluit muziekdienst in China

Web reus Yahoo zal stilgelegd haar online muziekdienst in China van 20 januari 2013, als onderdeel van een een aanpassing van haar product strategie.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Het bedrijf maakte de aankondiging in het Mandarijn op de voorpagina van zijn muziek portaal en ook bedankte de gebruikers voor hun steun.

In een ruimte wordt gedomineerd door lokale speler Baidu, Yahoo’s initiatief volgt op een soortgelijke door, in september en zei dat de impact van zijn product was “niet zo groot als verwacht”, Google die zijn Chinese muziek download service dicht. Google had ook, trok de stekker op zijn winkelen zoekdienst in China; vorige week.

activiteiten Yahoo’s in China en in de wereld zijn het ondergaan van een reorganisatie, aangezien de; komst van CEO Marrisa Mayer in juli. In september, het bedrijf afgerond een deal om; doen van haar belang in e-commerce gigant Alibaba voor US $ 7600000000, die Mayer heeft voorgesteld de opbrengst kan worden gebruikt voor nieuwe acquisities.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard