WorldCom planten 8 Azië datacenter in S’pore

Dit getuigt van hoe snel de markt in Singapore en Azië groeit “, zegt Fred Briggs, chief technology officer van WorldCom.” Dit is een cruciale markt voor ons en het toont de betrokkenheid die we hebben om onze klanten te voorzien (met) de toegang tot Onze diensten.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Het bedrijf is van plan om 12 IDC’s in Azië-Pacific hebben tegen het einde van het jaar, hoewel de locaties niet genoemd werden.

Toen hem werd gevraagd hoe hij de rol van IDC’s evoluerende ziet, zei hij dat hij ziet ze het verplaatsen van slechts het aanbieden van hosting diensten en dergelijke aan het verstrekken van de basis voor de diensten met toegevoegde waarde (VAS) in de toekomst. Om deze uitdaging aan, WorldCom onlangs onthulde haar Generation D-initiatief, dat het bedrijf hoopt zal laten zien dat het niet alleen voorzien netwerkoplossingen, maar ook echte oplossingen voor alle behoeften van de klant.

Generation D beweert de waarde WorldCom plaatsen op haar personeel te laten zien en erkent hun bijdragen aan het bedrijf. WorldCom hoopt ook om zijn vooruitstrevende aanpak en betrokkenheid te tonen aan het leveren van technologie aan klanten die hen zal helpen slagen in de digitale economie.

Briggs voegde eraan toe dat “terwijl we worden geconfronteerd met zware concurrentie in Singapore zelf, voelen we dat geen van onze concurrenten hier in staat zijn om onze mogelijkheden te passen op een wereldwijde schaal”.

Inderdaad, lijkt dit de sterkte van WorldCom ligt. Hoewel de concurrentie in verschillende binnenlandse markten kunnen worden geconfronteerd, is het in staat om klanten de mogelijkheid om e-services wereldwijd te beheren bieden.

Bij sommige 34.000 vierkante voet in het nieuwe IDC gevestigd op het Science Park Two, WorldCom hoopt tot 85 IDC’s up and running eind van het jaar, 20 meer dan hun huidige telling hebben overal ter wereld.

Ondertussen Briggs vertelde Reuters dat WorldCom was ervan overtuigd zijn Asia Pacific verkoop zou blijven groeien, dubbele cijfers, ondanks de huidige economische vertraging.

Hij vertelde het persbureau dat “gegeven WorldCom de infrastructuur en de diensten die wij leveren, wij zijn, alle vertrouwen in dat we kunnen blijven double-digit omzetgroei te handhaven”. Hij heeft echter niet WorldCom’s Asian verkoopcijfers of hun bijdrage aan de totale bottom line te onthullen.

Hij zei dat een belangrijke groeimotor was sterke vraag naar internet- en datadiensten, vooral in Azië.

Volgens Reuters, Briggs zei ook dat het bedrijf van plan om internationale directe Singapore in te voeren; draaiknop (IDD) markt en verwacht dat de dienstverlening aan het bedrijfsleven te bieden in juli.

Hij sprak zijn vertrouwen uit dat WorldCom – met “een van de grootste mondiale netwerken in de wereld die bieden niet alleen, de elementaire telecommunicatiediensten … maar ook een hele reeks van diensten met toegevoegde waarde” – kunnen concurreren zou zijn; effectief met lokale spelers zoals Singapore Telecommunications, volgens het rapport.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten