VMware Horizon updates te vereenvoudigen en uit te breiden VDI

Sumit Dhawan, VMware ‘s VP en General Manager van desktop-producten, End-User Computing, sprak met me onlangs om me te laten kennismaken met Horizon 6. Horizon 6 is VMware’s nieuwste VDI aanbod dat toegang virtualisatie, applicatie virtualisatie, en verwerking van virtualisatietechnologie om combineert te creëren, in de woorden van Dhawan’s, “een veilige virtuele werkplek.”

De CIO als business katalysator – De rol, het belang en de waarde; MKB bespreken huidige status en toekomstige plannen voor vaststelling van nieuwe technologieën; 5 lessen IT-managers kunnen leren van Obamacare uitrol fouten; De Metrics van IT: Management door meting

Dhawan wees erop dat Horizon 6 biedt de noodzakelijke gereedschappen om te produceren, leveren en verbruiken een uniforme werkplek. Een uniforme werkruimte is VMware marketing slogan voor een omgeving die een combinatie van meerdere virtualisatietechnologieën gebruikt om in te kapselen en leveren van desktop-besturingssystemen en applicaties, dan leveren ze via het netwerk naar apparaten gebruikers in een beheersbare en veilige manier.

VMware Horizon 6 introduceert nieuwe mogelijkheden die zijn geïntegreerd in een enkele oplossing die IT machtigen met een gestroomlijnde aanpak voor het beheer van Windows-applicaties en desktops. Met Horizon 6, zijn enterprise applicaties en Windows-besturingssystemen centraal beheerd, zodat updates kunnen worden gemaakt in een flexibele en voorspelbare wijze. Daarnaast Horizon 6 maakt volledige desktops of gewoon toepassingen te leveren op een flexibele manier aan eindgebruikers

VMware-klanten kunnen gepubliceerde toepassingen en virtuele desktops op basis van hun behoeften en het milieu vast te stellen. Drie nieuwe edities van VMware Horizon zal beschikbaar zijn voor klanten, met inbegrip van

Zoals ik reeds in mijn recente post; VDI heroverwogen – wenst voor timesharing verkeerde ?, VDI heeft hield de belofte van om terug naar de eenvoud van van timeharing, dat is het hebben van workloads ofwel uitgevoerd in een enkele locatie of een eenvoudig te beheren alsof ze gecentraliseerd.

VMware lanceert Horizon 6, haar vlaggenschip virtuele desktop applicatie, en voegt app virtualisatie. Het eindresultaat: VMware’s benadering lijkt erg op wat Citrix doet.

Concurrenten, zoals VMware, Citrix en Microsoft, hebben gehouden hameren op het verbergen van de complexiteit van de VDI terwijl het aanbieden van verhoogde niveaus van beheersbaarheid, beveiliging en efficiency, terwijl ook de totale kosten van de systemen, software, opslag verminderen en netwerkapparatuur. Industry watchers vaak op gewezen dat Citrix de mate van integratie aangeboden VDI op een manier die het meest overeen wat Bedrijven probeerden te bereiken.

Mijn collega, Larry Dignan onderzocht Dhawan de presentatie in zijn bericht van vandaag (zie; VMware Horizon 6 lanceringen, richt Citrix, voor meer informatie), dus ik zal niet ingaan op de details van de aankondiging te gaan. Ik zal erop wijzen dat door het verfijnen en herverpakken de Horizon Suite, Horizon View, en het helpen van partners zoals Google creëren en leveren Desktop as a Service aanbod, VMware is zijn best te springen-kikker op de concurrentie doet.

Zal VMware Horizon 6 het beste geschikt is voor uw organisatie? Dat hangt allemaal af van de vraag of de onderneming VMware virtualisatie, beveiliging en het beheer van de technologie heeft gekozen. Als virtualisatietechnologie van Microsoft of Citrix is ​​het hart van uw IT-infrastructuur, kunnen andere aanbiedingen een betere keuze.

Het is echter duidelijk, dat VMware haar best doet om een ​​eenvoudige, maar effectieve manier VDI aantrekkelijk en rendabel te maken te creëren.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Nagenoeg voor toegang vanaf meerdere locaties en apparatuur; Fysiek door het gehele beeld desktop tot eindgebruiker laptops voor online en offline toegang synchroniseren; veilig door het leveren van applicaties en content in een beheerde beveiligde container ter ondersteuning van Bring Your Own (BYO) PC’s.

Gepubliceerde applicaties en virtuele desktops geleverd via een enkel platform – VMware Horizon 6 biedt gestroomlijnd beheer, end-user het recht, en snelle levering van de gepubliceerde Windows-toepassingen, RDS-gebaseerde desktops, en virtuele desktops op verschillende apparaten en locaties. De nieuwe mogelijkheden zijn gebouwd op een enkel platform, dat is een uitbreiding van de marktleidende VDI-oplossing, VMware Horizon View;. Een uniforme werkplek voor vereenvoudigde toegang – Met VMware Horizon 6, kunnen eindgebruikers toegang tot alle applicaties en desktops van een eengemaakt werkruimte. De unified workspace ondersteunt de levering van gevirtualiseerde applicaties gehost in het datacenter of lokale op het apparaat, web en SaaS-applicaties, RDS gehoste applicaties, en gepubliceerde applicaties van derden platforms, zoals Citrix XenApp, met een single sign-on ervaring. ; Storage-optimalisatie met VMware Virtual SAN en de levering van de software-defined datacenter – VMware Horizon 6 is geoptimaliseerd voor de software-defined datacenter. De oplossing biedt een geïntegreerd beheer van VMware Virtual SAN die aanzienlijk de kosten van de opslag voor virtuele desktops kan verminderen door het gebruik van lokale opslag. Met deze innovatie kunnen de kapitaalkosten van virtuele desktops met Horizon 6 dezelfde fysieke desktops zijn;. Closed-loop en automatisering – VMware Horizon 6 biedt nieuwe mogelijkheden voor het end-to-end zichtbaarheid en automatisering van datacenter-to-device. De nieuwe VMware vCenter Operations voor View biedt de gezondheid en risico monitoring, proactief end-user experience monitoring, en diep diagnostiek van datacenter-to-device allemaal binnen een enkele console. Horizon 6 ondersteunt ook automatisering en self-service, zodat het line-of-business gebruikers te voorzien van de mogelijkheid om desktops en applicaties opvragen met behulp van de ingebouwde workflows en geautomatiseerde infrastructuur provisioning. Deze closed-loop en automatisering is geïntegreerd met de vCloud Automation Center management console, waardoor het makkelijker voor klanten met vCloud Suite aan de slag met Horizon 6.; Central beeld het beheer van virtuele, fysieke en employee-owned PC -VMware gecentraliseerde biedt image management voor virtuele, fysieke en employee-owned pC’s van een enkele, geïntegreerde oplossing. Met behulp van de bijgewerkte VMware Mirage, kunnen IT-beheerders een desktop met de vereiste besturingssysteem en applicaties te ontwerpen en te leveren aan eindgebruikers in een afdeling of gehele organisatie op basis van de behoeften van de eindgebruiker; hybride cloud delivery – VMware Horizon 6 introduceert. een nieuwe klant die naadloos aansluit op virtuele desktops en applicaties die draaien in een on-premise cloud, een service provider partner cloud of via VMware vCloud Hybrid service met dezelfde, hoogwaardige end-user experience. Deze flexibiliteit biedt klanten de mogelijkheid om Horizon 6 te zetten via de hybride cloud – balancerend tussen-eigendom is en public cloud-gebaseerde infrastructuur het best voldoen aan hun behoeften.

Horizon View Standard Edition: Levert eenvoudige, high-performance,-VDI-gebaseerde virtuele desktops met een geweldige user experience; Horizon Advanced Edition:. Biedt de laagste kosten oplossing voor gepubliceerde en virtuele applicaties en desktops met behulp van geoptimaliseerde opslag van VMware Virtual SAN, centrale afbeelding management en een unified workspace voor het beheer en het leveren van alle applicaties en desktops; Horizon Enterprise Edition:. levert een cloud-ready oplossing voor desktops en applicaties met geavanceerde automatisering en beheermogelijkheden voor hybride cloud flexibiliteit cloud-like

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Wat VMware te zeggen heeft over Horizon 6,0

snapshot analyse