Verslag: Apple van plan multi-miljard dollar obligaties te koop voor aandeelhouder programma

kapitaal rendement investeringsprogramma van Apple blijft vooraan in het midden te verplaatsen in de schijnwerpers met een nieuwe financiële deal die kon landen in de recordboeken.

; Apple besteedt meer dan $ 11.6m aan R & D elke dag, maar wat; Apple Q2:? De marges naar beneden, China groei, enterprise mojo up

De Cupertino, Californië gevestigde bedrijf wordt gezegd dat het van plan om zijn $ 100.000.000.000 beloofde rendement voor investeerders door de verkoop van $ 17000000000 van obligaties financieren, volgens Bloomberg.

Als het doorgaat, wordt verwacht dat de grootste Amerikaanse bedrijven aanbieden in de geschiedenis.

Hier is hoe het zou werken, volgens het verslag van dinsdag

Apple is de afgifte van $ 3000000000 van floating-rate notes en $ 14000000000 van vastrentende effecten in zes delen met looptijden van drie tot 30 jaar, volgens een persoon bekend met het aanbod. De opbrengst kan het bedrijf helpen voorkomen repatriëring belastingen op haar $ 102.300.000.000 van de fondsen in het buitenland aangehouden als Chief Executive Officer Tim Cook geeft een extra $ 55000000000 aan aandeelhouders tot en met 2015 te compenseren voor een voorraad die is gehamerd door tekenen van een vertragende groei.

Om te roepen, in combinatie met de, in de tweede kwartaal de winst verklaring van vorige week kondigde Apple het zou een verdubbeling van haar aandelen inkoopprogramma voor beleggers.

Dat komt neer op een $ 55000000000 stijging van werd eerder aangekondigd, wat neerkomt op een gemiddelde tarief $ 30 miljard dollar per jaar tussen augustus 2012 tot en met december 2015.

Cook had in voorbereide opmerkingen voegde eraan toe dat Apple is “zeer gelukkig te zijn in een positie om meer dan het dubbele van de grootte van de hoofdstad terugkeerprogramma we vorig jaar aangekondigd.”

Apple naar verluidt begonnen met het nemen van maatregelen, op dat pad zijn nu $ 100.000.000.000 hoofdstad terug programma, met inbegrip van het indienen van papierwerk bij de Securities and Exchange Commission, alsmede het initiëren van gesprekken onder leiding van de Deutsche Bank en Goldman Sachs.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade