Seagate introduceert GoFlex Home voor huishoudelijke netwerkopslag

Seagate heeft nog een ander netwerk storage oplossing voor zijn arsenaal toegevoegd. Deze keer is het de GoFlex Home, die kan worden geopend door een computer op een bepaald netwerk in hetzelfde huishouden via Wi-Fi.

De set-up lijkt relatief eenvoudig op papier. Een gebruiker moet gewoon aan de GoFlex Home aan te sluiten op de draadloze router. Van daaruit kan het opslagapparaat worden benaderd door andere Wi-Fi-apparaten op hetzelfde netwerk, of ze nu Mac of pc computers en zelfs smartphones. U kunt ook het opzetten van een maximaal drie computers automatisch een back-up op schema.

De GoFlex Home zit op een NAS dok, die een extra USB 2.0-poort gastheren. Seagate suggereert het gebruik van deze met ofwel een printer op hetzelfde netwerk of verbinden met een andere externe harde schijf.

Gelukkig worden de GoFlex Home dozen niet echt duur. Kopers hebben twee opties: $ 159,99 voor 1TB of $ 229,99 voor 2TB.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip