? Google Cloud Platform voegt regio’s, gericht op de wereldwijde cloud computing te dichten

Google Cloud Platform heeft twee nieuwe regio’s toegevoegd en heeft 10 meer gepland als het beweegt in te halen in de infrastructuur als een service spel.

De directeuren worden steeds meer gebruik van een IT-omgeving die niet meer is gericht op grote, lange projecten, maar korter, meer duurzame inspanningen om verandering en innovatie te stimuleren. Hier zijn de voors en tegens, en hoe het te laten gebeuren.

Het bedrijf, dat is kick-off van de conferentie in San Francisco, zei dat het zal uitbreiden met een regio het Amerikaanse Western in Oregon en een Oost-Azië-versie in Tokio. Er zijn 10 meer regio’s online komen door 2.017.

Google’s uitbreiding van haar cloud operaties als het bedrijf wordt agressiever gaan na zakelijke klanten en Amazon Web Services, die de infrastructuur domineert als een dienst samen met Microsoft Azure. Op maandag, Google merkte op dat haar Node.js op Google App Engine was uit de bètafase.

Ter vergelijking, Microsoft Azure is beschikbaar in 22 regio’s en heeft plannen voor 8 meer. AWS heeft 12 regio’s met 5 meer gepland en exploiteert 33 beschikbaarheid zones. IBM’s SoftLayer beschikt over 28 cloud datacenters.

Nu Google Cloud Platform chief Diane Greene is naar verluidt ramping de unit sales inspanningen. Bloomberg merkte op dat Google de zakelijke cloud sales team heeft verdubbeld tot bijna 50 mensen in het Westen. cloud-eenheid van Google is ook nauw samen met partners, leveranciers en klanten.

Met de lancering van de nieuwe regio’s, is Google Cloud Platform afvinken kernvereisten voor hoge beschikbare computing. Wat valt nog te bezien hoe Google Cloud Platform de functie kan sluiten – evenals de verkoop – kloof met Amazon Web Services.

Hier is de lijst van Google Cloud Platform Compute Engine regio’s en zones vandaag.

En AWS.

Gevolgd door IBM.

Microsoft beschikte niet over een handige kaart van de regio’s over de hele wereld.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

speciale eigenschap

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie