Uw volgende PC .. volgend jaar en het jaar daarna!

Mensen lijken zeer geïnteresseerd wat de PC ze kopen in de toekomst, zoals zal worden. Nou, door het nemen van een blik op wat technologieën hardwareleveranciers zoals Intel en AMD al hebben aangekondigd, kunnen we een aantal opgeleide maken!

2010

De grote hitter van 2010 zal Intel zijn als het plan om de zes-core 32nm kolos kennismaken met de Core i9 Extreme lijn, die momenteel de codenaam “Gulftown”. zijn monster stukje silicium kunnen omgaan 12 threads en zal debuut op een kloksnelheid van 2,4 GHz.

Ook van Intel zal de 32nm Clarkdale processors die geïntegreerde grafische kenmerken. Deze chips zullen, worden gericht op de mainstream en de waarde desktop markten en is vermoedelijk nog verder omlaag PC prijzen.

Op de grafische voorzijde zowel AMD / ATI en NVIDIA zeggen niet veel, maar nogmaals Intel zal naar verwachting zijn Larrabee general purpose GPU (GPGPU) debuut. Dit zijn x86 cores die moeten in staat zijn om high-end graphics en physics leveren, en moet een voordeel ten opzichte van bestaande GPU’s hebben door meer flexibel te zijn in wat ze doen.

Op de opslag voorzijde verwachten solid-state drives (SSD’s) om meer populair geworden en voor de kosten per gigabyte substantieel te trimmen, maar vanwege de prijs en lage opslag, verwacht niet dat de traditionele harde schijven op elk moment snel verdwijnen! 3,5 “drives moet de capaciteit opdrijven tot ongeveer 3 TB.

Op de mobiele voorzijde Intel zal opnieuw krantenkoppen te grijpen. In 2010 moet je in staat om notebooks met vier-core Clarkdale processors met Hyper-Threading (dat wil zeggen twee threads per core, acht in totaal), twee-core 32nm Arrandale processors met geïntegreerde graphics en Hyper-Threading kopen. Ook verwachten Pineview-M processors, die in feite zijn Atom-processors met geïntegreerde graphics en het geheugen controllers zien.

2011

Als je van het hebben van meer cores, zou 2011 een goed jaar voor u zijn. Dit is het jaar dat Intel is waarschijnlijk een high-end acht-core processor en een mainstream zes-core stuk vrij te geven. Op de top van dat, kunt u ook verwachten dat processors vervaardigd met behulp van 22nm-architectuur te zien, wat betekent dat Intel kan meer proppen op een dobbelsteen, zal de processor minder stroom te gebruiken en lopen koeler.

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Op de grafische front, verwachten dat u zult zien meer en meer GPU ingebouwd in CPU’s, waardoor de druk op leveranciers zoals AMD en NVIDIA zal zetten. Echter, geïntegreerde graphics is het niet waarschijnlijk dat ergens in de buurt van het punt waar het kan omgaan met de eisen zoals gaming, dus verwacht geen aparte grafische kaarten om elk moment snel verdwijnen zijn!

Op de opslag voorzijde, de 3,5 “drive nog steeds regels, waarschijnlijk duwen capaciteit tot 4 TB. Echter, het is waarschijnlijk dat kleinere 2,5” drives zal beginnen ter vervanging van de 3.5 “wegens verhoogde snelheid en prestaties, het raken van de 1TB merk. Niet verwachten dat SSD’s naar mainstream zijn, zelfs tegen het einde van 2011.

De mobiele kant van de technologie nog steeds gedomineerd door het idee van het krijgen van meer vermogen, prestaties en runtime van hardware. Verwacht follow-ons van NVIDIA’s Tegra-platform. Oh, en je moet beginnen met het zien USB 3.0-apparaten in 2011.

Gedachten …

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt