Review: HyperJuice Plug 15,600mAh iPad accu (Oordeel: Essential)

Ik reis meestal met een back-up batterij, want niets is erger dat het krijgen in uw stoel in een vliegtuig of trein (of wat dan ook) alleen om te beseffen dat je bijna uit sap. Het probleem is dat de huidige energievretende apparaten (met name tablets vereisen meer stroom dan een veel back-up accu’s kan leveren.

De grootste boosdoener is de iPad 3, die een volledige 10 watt nodig (bij 2,1 ampère) en de batterijen in te vullen (en meestal een echte OEM-kabel, ook). Een standaard iPhone AC-adapter beschikt niet over genoeg stroom om de iPad 3 te laden, een MacBook rekent het nauwelijks, en de meeste externe batterijen niet knippen. Voer de HyperJuice Plug uit HyperShop – mijn favoriete iDevice batterij.

De HyperJuice Plug komt in een van beide 10,400mAh ($ 129,95) of 15,600mAh ($ 159,95) configuraties, afgebeeld is de 15,600mAh in zilver. Beide modellen zijn voorzien van twee high power USB-poorten geschikt voor het laden van twee USB-apparaten (zelfs twee iPads) tegelijk.

De Linear Technology chipset bevat ingebouwde kortsluiting, overlading en de temperatuur bescherming en het hele pakket is verpakt in een gladde aluminium behuizing die wordt geleverd in zes sappige kleuren: roze, goud, blauw, groen, zilver, zwart.

De 10,400mAh model

De 15,600mAh model

De hogere capaciteit HyperJuice Plug beschikt over een totaal van 15W de macht gedeeld tussen twee USB-poorten. In tegenstelling tot andere dubbele USB-accu’s met een “high power” (10 watt) USB-poort voor iPad / tabletten en een “low power” (5 watt) USB-poort voor smartphones, HyperJuice Plug detecteert automatisch het aangesloten apparaat en verdeelt het maximale vermogen om het apparaat, ongeacht welke poort het is aangesloten. Bijvoorbeeld

Naast het feit dat de haven agnostisch, de beste eigenschap in de HyperJuice Plug is de ingebouwde intrekbare stekker waarmee u de eenheid op te laden zonder dat u een andere kabel rond schlep. Een goede tweede is de vijf-segment LED-indicator die aangeeft hoeveel lading de verpakking heeft na het indrukken van een kleine knop. HyperJuice Plug is een serieus slimme accu die thuishoort in de versnelling zak (of handschoenenkastje) van iedereen die reist met een iPad, iPhone – of beide.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Verleng iPad (1e en 2e generatie) levensduur van de batterij met maximaal 14 extra uren uit te breiden nieuwe iPad (3e generatie) levensduur van de batterij tot 9 extra uren Volledig opladen van de iPhone tot 7 keer

Verleng iPad (1e en 2e generatie) levensduur van de batterij met maximaal 23 extra uren uit te breiden nieuwe iPad (3e generatie) levensduur van de batterij tot 13 extra uren Volledig opladen van de iPhone tot 11 keer

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade