Mobile Platform 3.0 SAP’s algemeen beschikbaar

SAP op donderdag zei de Mobile Platform 3.0, waarin verschillende mobiele applicatie ontwikkeling kaders verenigt, is algemeen verkrijgbaar.

Mobiele ontwikkeling heeft een warme ruimte voor SAP, die probeert de data zich in het back-end applicaties om apparaten te brengen in het veld op een gebruikersvriendelijke manier geweest.

Het bedrijf voegde toe dat bijgewerkte versies van de Work Manager, Inventory Manager, CRM Service Manager apps zijn alleen beschikbaar op de nieuwste versie van zijn mobiele platform.

Bovendien Mobile Platform 3,0 wordt gebruikt voor zogenaamde Fiori gebruikersinterface bouwen.

Een van de belangrijkste punten over Mobile Platform 3.0

Hier is een blik op de architectuur

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Het platform is ontworpen voor interne instrument voor ontwikkeling en integreert met systemen van derden;. Open Data Protocol API’s worden gebruikt;. Apache Cordova software wordt ook gebruikt;. De software development kit voor de nieuwste mobiele platform is beschikbaar voor een gratis proefperiode.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië