MKB begeren tabletten, Apple iPads, de meeste van alle (onderzoeks)

Kleine bedrijven zijn bereid grote te besteden aan tablet-computers in 2012 en de Apple iPad product lijn zal chief als een van de apparaten die ze overwegen. Dat is volgens de laatste SMB Technology Monitor van onderzoeksbureau NPD Group, gevestigd in Port Washington, N.Y.

Gewoon verlegen van driekwart van alle kleine en middelgrote bedrijven (MKB) met minder dan 1.000 werknemers van plan om tablet-computers te kopen tijdens de komende 12 maanden, volgens de laatste editie van de poll NPD’s. Dat was ongeveer vijf procentpunten ten opzichte van het tweede kwartaal versie van deze zelfde studie. De top inkoop voorkeur in de categorie was de Apple iPad, NPD gemeld.

De gemiddelde IT-budget voor tablets onder de ondervraagde MKB was $ 21.000.

Er was een duidelijk verschil in de uitgaven plannen voor de echt kleine bedrijven en middelgrote bedrijven in de enquête zwembad.

In 2012, ongeveer 54 procent van de bedrijven met minder dan 50 werknemers gaven aan dat ze tablets zouden kopen, ongeveer 89 procent van die groep zeiden dat ze zouden verhogen of de uitgaven voor tablet-computing-technologie te behouden. Hun gemiddelde budget is veel minder: slechts $ 2.000 in de loop van de komende 12 maanden. Wat meer is, kleine bedrijven waren minder kans om te neigen naar de iPad dan de grotere, wat betekent dat er is zeker kans voor andere leveranciers om hun merk te maken in dit segment van de klant.

Ik denk dat het is vermeldenswaard dat de NPD onderzoek werd afgehandeld in september 2011 voor de release van Amazon.com’s Kindle Fire. Dat platform heeft gekregen veel aandacht als een waardige concurrent van de iPad, maar twee weken geleden, VMware zelfs vrijgegeven haar View client virtualisatie-software voor het platform (die Android draait).

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare