Zenefits vestigt zich problemen met licenties in South Carolina, Delaware

Zenefits CEO David Sacks meenam naar Twitter op vrijdag aan te kondigen dat het bedrijf zijn problemen met licenties met nog twee staten heeft besloten: South Carolina en Delaware.

Voor achtergrondinformatie, Zenefits, een SaaS-startup die helpt kleine bedrijven te beheren ziektekostenverzekering voor werknemers, werd beschuldigd van het toestaan ​​van de verkopers op te treden als verzekeringsmakelaars in een aantal staten, ondanks gebrek aan de juiste licenties.

De controverse leidde tot de afzetting van Zenefits oprichter Conrad Parker als CEO en een hoop van de staat onderzoeken lopende boetes en slechte pers. Slechts een paar weken geleden, de Tennessee Department of Commerce en Assurantiewezen legde een $ 62.500 boete Zenefits voor het toestaan ​​van niet-gelicentieerde makelaars om verzekeringen te verkopen in de staat.

Tegenwoordig echter, Sacks de ten minste enkele van die geschillen zijn opgelost

licentie Zenefits ‘is compliant geleden dat ik nam als CEO, maar we nodig hadden om de kwestie van de historische schendingen op te lossen. We zullen een boete van $ 29.500 in South Carolina en geen geldboete in Delaware te betalen. Er zullen geen beperkingen op ons vermogen om te werken.

Delaware had ons kunnen beboet, maar koos niet te doen, omdat we zelf-gerapporteerde de uitgifte en corrigerende maatregelen heeft genomen. Wij waarderen deze erkenning door de regelgevende instanties ( “oprichtende het schip” in de woorden van TN-commissaris) en zijn blij om te bewegen als een bedrijf.

Nu zijn we gericht op het leveren van meer spel-veranderende innovatie voor onze 20.000 kleine biz klanten in All-in-One HR – een categorie die we gecreëerd.

Sacks heeft de sleutel tot het bedrijf turnaround inspanningen en haar zoektocht naar haar reputatie weer op te bouwen zijn. Toen Sacks nam in februari zijn eerste optreden als CEO was over de cultuur en waarden van de onderneming. In een e-mail gestuurd naar medewerkers, Sacks erkende de steeds giftige werknemer cultuur over de hele onderneming, en hoe het was “ongepast was voor een sterk gereguleerd bedrijf.”

Extern heeft Zenefits geprobeerd te bewijzen dat het meer dan bereid tot teen de lijn als het gaat om de volgende regionale wetgeving.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

In juni, Zenefits bleek dat het software controles had ingebouwd in de verkoop systeem dat automatisch controleert licentiestatus en blokkeert accounts van wordt toegewezen aan een makelaars die geen geldige verzekering licenties hoeft te houden in de juiste stand. De app helpt ook beheren licentie verlengingen en voorkomt brokers van de afhandeling tot de verlenging ervan wordt verwerkt.

Het bedrijf creëerde ook de positie van chief compliance officer en samen een compliance team voor meer toezicht en verantwoording.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen