Walmart krijt up $ 1.89B omzet in China

Walmart Chinese dochteronderneming gekalkt omzet van 11540000000 yuan (US $ 1890000000) in 2013, een verdubbeling van het stock keeping unit (SKU) naar 3,4 miljoen in het afgelopen jaar.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Yihaodian.com zag ook haar statutaire user base klim naar 57 miljoen van 29 miljoen in 2012, zijn voorzitter Yu Gang, vertelde lokale verslaggevers bij briefing vorige week. Het bedrijf zag stellaire resultaten in zijn geïmporteerd voedsel zaken, met de verkoop van geïmporteerde melk goed voor 37,2 procent van de totale ingevoerde goederen in China van januari tot november 2013.

Walmart is eigenaar van een belang van 51 procent in Yihaodian.com na een 2012 deal om zijn investering in de Chinese e-commerce site te verhogen. De Amerikaanse online retailer in 2011 opgericht haar China hoofdkantoor in Shanghai en biedt werk aan meer dan 90.000 in het land, waar zij actief diverse winkelketens, waaronder Smart Choice, Trust-Mart en Sam’s Club.

Yihaodian.com loopt operationele centra in Quanzhou en Jinan, gelegen in het Fujian en Shandong provincie, respectievelijk, evenals een magazijn in de provincie Hongmei, Guangdong.

Yu zei dat het bedrijf de 2014 coach zal zich richten op vijf belangrijke gebieden, waaronder de uitbreiding van haar productcategorieën en mobiele activiteiten, evenals de inzet van big data gereedschappen.

Tijdens zijn bezoek aan Peking in oktober 2013, Walmart President en CEO Mike Duke zei dat het bedrijf was op zoek naar 110 nieuwe vestigingen in China te openen in de komende drie jaar tot en met 2016 uit te breiden naar Tier-2, -3, en -4 steden. Het bedrijf opende nieuwe distributiecentra in Wuhan en Shenyang eind 2013, met plannen om nog dit jaar te openen. Duke zei toen: “China is een belangrijke strategische markt voor Walmart en we zijn zeer goed gepositioneerd om de opkomende middenklasse in het land te dienen met veel producten die ze kunnen vertrouwen Ons management team is vastbesloten om verdere groei in grote en kleinere steden in China.. .. Onze investeringen in nieuwe winkels, innovatie en retail supply chain zal banen te creëren en steun van China’s plannen voor groei. ”

Walmart China verkopen, zijn echter ver van de markt leiders van het land, Taobao en Tmall, die meer dan 30 miljard yuan (US $ 4900000000) op een geklokt; enkele dag in de Cyber ​​Monday, shopping festival op 11 november 2013. Beide sites zijn geëxploiteerd door de Chinese internet reus, Alibaba Group.

Concurrentie in de Chinese e-commerce markt aan het opwarmen is met spelers zoals Tencent Holdings, die net vorige week; investeerde US $ 193.450.000 in logistiek; bedrijf China South City Holdings, als ze kijken naar een deel van de te grijpen; budgeoning land online retail industrie.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard