ViewSonic ViewPad geeft 10 officiële impuls aan Android 2.2

ViewSonic’s ViewPad 10, die in maart gelanceerd, oogstte de aandacht met zijn dubbele besturingssysteem functie. Android 2.2 werd aangeprezen als een aanstaande functie dan, en het is een realiteit nu.

TEGA v2 beoordeling: Windows 7-tablet met Android aan de kant; ViewSonic debuteert V350 smartphone, ViewPad 10 Pro tablet; ViewSonic rolt 22-inch full HD-scherm, VPC220T all-in-one PC; ViewSonic ViewPad 7 tablet voor pre-order op Amazon

Helaas, het verkrijgen van de Froyo-update zal niet zo makkelijk als het is niet over-the-air zijn. Eigenaren van deze 10,1-inch tablet zal moeten verschillende stappen, die kan worden gevonden in dit PDF-bestand te volgen. In principe krijg een 1GB USB-drive klaar.

Het is zeker meer werk dan het zou moeten zijn, ik weet zeker dat de update op zijn minst Froyo is een welkome upgrade voor eigenaren van de ViewPad 10. Anders kunnen gebruikers gewoon vasthouden aan het gebruik van Windows 7 Home Premium of Professional, afhankelijk van de origineel $ 599 en $ 679 inkoopprijzen.

Voor een kijkje op de dual-OS-optie op de ViewPad 10, check de promo video hieronder

 dekking op de website

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld