Singapore huizen aan voldoende gegevens tot 65 iPhones invullen van een jaar

Singapore zullen de gegevens van in totaal 377 exabyte te produceren in 2020, een verdubbeling in volume om de twee jaar en groeiende achtvoudige van net 46 exabytes in 2013.

Met cloud de belangrijkste enabler van machine-to-machine communicatie, zullen vragen over de beveiliging van gegevens die ongeadresseerde blijven doorgaan met bredere toepassing van Internet of Things belemmeren.

Het gemiddelde huishouden in het land zorgt voor vandaag genoeg gegevens om maximum uit 65 Apple iPhones per jaar, en dit aantal zal groeien de 318 iPhones in 2020, volgens de meest recente digitale universum studie jaarlijks door storage leverancier EMC uitgevoerd. Onderzocht door IDC, het onderzoek bekijkt hoe de invoering van draadloze technologieën en slimme apparaten is het besturen van datavolumes over de hele wereld.

Een belangrijke groeimotor van digitale universum van Singapore is de opkomst van de, internet van de dingen; (IoT), waar het aantal web-aangesloten apparaten, inclusief sensoren in het land zal groeien van 2 procent vorig jaar naar 10 procent in 2020.

Het produceren van 377 exabyte waard datavolume, zal Singapore goed voor slechts 0,9 procent van de wereldwijde digitale universum in 2020, een lichte stijging van 0,7 procent vorig jaar. In 2013, ontwikkelde markten zoals Duitsland, de VS en Japan droeg 60 procent van de wereldwijde digitale universum, maar hun dominantie zal worden overtroffen door de opkomende markten, waaronder Singapore, China en India, die goed zijn voor 60 procent van de wereldbevolking digitale universum in 2020.

Volgens de studie, is het volume van de opslagcapaciteit beschikbaar zijn over alle soorten media uit te breiden langzamer dan het digitale universum, met de mogelijkheid om slechts 33 procent van de gegevens van de wereld in 2013. bevatten Tegen 2020 beschikbare opslagruimte zal wereldwijd in staat om minder te bevatten dan 15 procent van het digitale universum. Het goede nieuws is echter de meeste data gegenereerd is van voorbijgaande aard, zoals streaming video en game-interacties en maakt opslag vereisen.

Ook in 2020, zo’n 40 procent van de gegevens van de wereld zal een wolk element hebben, vergeleken met minder dan 20 procent vorig jaar. In Singapore is de toenemende vraag naar data online te zetten overheidsuitgaven voor cloud-systemen om de samenwerking en transparantie tussen de verschillende ministeries van het land beter te faciliteren geduwd, de EMC-studie opgemerkt.

Dit heeft echter geleid tot aanzienlijke uitdagingen voor bedrijven om te beheren, op te slaan, en de gegevens te beschermen. Volgens de studie, is 51 procent digitale universum Singapore bevestigd, vergeleken met de globale gemiddelde van 20 procent. IDC verwacht dat 40 procent van de gegevens van de wereld vergt een zekere mate van bescherming, de studie merkt op, dat voegde eraan toe dat terwijl consumenten creëren van twee-derde van de gegevens van de wereld, ondernemingen zijn verantwoordelijk of aansprakelijk voor 85 procent van deze gegevens.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen