Salesforce.com CFO met pensioen maart 2015, zal helpen met vervanging zoeken

Deze tijd volgend jaar, verwachten aan een uitvoerend shuffle bij Salesforce.com te zien.

In een langverwachte discussie (of match-up), Larry Ellison en Marc Benioff sprak hij in het bijzijn van de media en analisten op donderdag.

De CRM-gigant kondigde midden van het vierde kwartaal de resultaten gepubliceerd op Donderdag dat chief financial officer Graham Smith met pensioen zal gaan maart 2015.

Smith zal helpen de San Francisco gevestigde onderneming zoektocht naar een nieuwe CFO, alsmede door de overgang periode waarin de nieuwe medewerker is aangesteld.

Na de toetreding tot Salesforce in 2007, heeft Smith CFO sinds maart 2008.

CEO Marc Benioff besloot zijn openingstoespraak tijdens de aandeelhoudersvergadering conference call met het bedanken van Smith voor zijn bijdrage aan het bedrijf in de afgelopen zes jaar, beschrijft hem als een “fenomenale CFO.”

Smith geponeerd dat 2015 “een fantastisch jaar” om zijn ambtstermijn finish op Salesforce.

Dat komt deels doordat Salesforce aangekondigd dat het zou zijn, het verhogen van de volledige fiscale jaar 2015 de omzet; begeleiding van $ 100.000.000 tot $ 5250000000 tot $ 5,3 miljard een groei range van 29 tot 30 procent.

“Ik weet zeker dat de komende tien jaar zullen zien Salesforce.com groeien tot één van de grootste softwarebedrijven ter wereld,” merkte Smith.

Met betrekking tot de nabije toekomst, Benioff had veel meer om op te scheppen over tijdens de driemaandelijkse gesprek te beginnen door wervend Fortune had Salesforce.com als de meest bewonderde software bedrijf ter wereld voor het tweede jaar op rij met de naam.

Benioff merkte ook op dat Salesforce aanzienlijk groeide het aantal grote corporate deals in het vierde kwartaal van het boekjaar 2014 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Hij noemde dat meer dan 200 transacties gedurende het kwartaal dat zeven cijfers, met meer dan 10 acht-cijfer transacties op te starten waren.

All-in-all, Benioff beschreven deze resultaten als “ongelooflijk” voor een software bedrijf in de CRM-ruimte en ongezien door één van haar collega’s in de markt.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie