? IBM blockchain innovatiecentrum in Singapore te openen

IBM is van plan om zijn eerste blockchain innovatiecentrum openen in Singapore, met een van de eerste projecten om zich te concentreren op de ontwikkeling van de handel oplossingen met behulp van blockchain technologie om de efficiëntie van de multi-party trade finance processen en transacties te verbeteren.

Volgens IBM, het centrum – te worden bemand door Singaporese gevestigde talent en onderzoekers van IBM Research Labs over de hele wereld – samen met de Singapore Economic Development Board (EDB) en de Monetary Authority of Singapore (MAS) zal samenwerken met de overheid, industrie , en de academische wereld aan toepassingen en oplossingen op basis van blockchain, cyberveiligheid en cognitieve computertechnologieën te ontwikkelen.

Het centrum zal ook deelnemen met kleine tot middelgrote ondernemingen om nieuwe toepassingen te creëren en nieuwe markten te groeien in financiën en handel.

IBM Research wereldwijde laboratoria vice president Robert Morris zei dat dit is IBM’s eerste samenwerking met de particuliere sector en meerdere overheidsinstellingen binnen hetzelfde land.

“Nu met nieuwe cloud services dat deze technologieën toegankelijker te maken, leiders uit alle sectoren beginnen om kennis te nemen van de daaruit voortvloeiende ingrijpende en ontwrichtende gevolgen te nemen aan een aantal instellingen, waaronder financiën, bankwezen, internet van de dingen, gezondheidszorg, supply chains, productie, technologie, overheid, het juridische systeem, en nog veel meer, “zei hij.

Naast de ontwikkeling van de handel oplossingen met behulp van blockchain technologie, IBM zei dat het centrum zal ook de PSA Singapore Terminals en anderen werken aan een handel ecosysteem opkomende financiële technologieën om de sector handel en logistiek te brengen te creëren.

Big Blue zei dat het verwacht dat de innovatie centrum zal een aantal technologische pilots voor de financiën en handel industrieën leveren in de komende drie jaar.

“Als we Singapore te bouwen in een Smart Nation, innovatie in de financiële sector is de sleutel om te helpen verhogen van het concurrentievermogen van Singapore als een wereldwijde trading hub,” zei Khoong Hock Yun, ontwikkelgroep assistent-chief executive van de Infocomm Development Authority van Singapore.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

verhuizing van de industrie is een duidelijk teken dat Singapore is het benutten van kansen om marktleiders in opkomende technologieën zoals de blockchain. Dit kan vertalen naar een sterke voordelen gedurende ons hele financiële ecosysteem met inbegrip van het stimuleren van de lokale tech mogelijkheden.

De opening van het nieuwe centrum zal voortbouwen op het werk van IBM met de Linux Foundation Hyperledger platform. Aan het einde van vorig jaar, IBM was een van een handvol grote tech bedrijven om samen met de Linux Foundation aan een onderneming rang, open-source gedistribueerde grootboek kader te ontwikkelen.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

De Linux Foundation op het moment zei dat de samenwerking zal naar verwachting helpen bij het identificeren en aanpakken belangrijke kenmerken en eisen die ontbreken als het gaat om het hebben van een cross-industrie open standaard voor gedistribueerde grootboeken. De stichting gelooft dat een dergelijke standaard kan de manier waarop zakelijke transacties worden uitgevoerd over de hele wereld te transformeren.

In mei, Data 61, samen met de overheid, waaronder Treasury, aangekondigd dat ze zal onderzoeken wat blockchain technologie zou kunnen betekenen als het door zowel de overheid en de industrie in Australië werden aangenomen.

Volgens Data61, de studie, die naar verwachting tot negen maanden in beslag nemen, zal de potentiële voordelen of productiviteitswinst voor de Australische economie te onderzoeken; de vaardigheden Australië zou kunnen vereisen om een ​​wereldwijde leider te worden als blockchain technologie steeds vaker voor, en het potentieel van wet- en regelgeving implicaties zoals privacy overweging.

Intussen is de Australian Securities Exchange (ASX) is op dit moment in het midden van de bouw van een nieuwe post-trade oplossing met behulp van blockchain technologie.

Aan het begin van het jaar, de ASX aangeworven in de VS gevestigde bedrijf Digital Asset te helpen bij het ontwikkelen van de oplossing, als onderdeel van de verhuizing van de organisatie te vervangen of upgraden van al haar belangrijkste handelspartners en post-trade platforms.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard