De wereld van Minecraft wordt nu gebruikt voor kunstmatige intelligentie innovatie

De populaire bouwspel Minecraft is te wijten aan een testbed voor kunstmatige intelligentie software ontworpen door zowel het opstarten en wetenschappers te worden.

Minecraft, een spel gebaseerd op de bouw en blokkeert, wordt gespeeld door miljoenen gebruikers op beide consoles en de PC. Ontwikkeld door in Stockholm gevestigde Mojang, werd het spel opgepikt door Microsoft in september 2015 voor $ 2500000000, gevolgd door overname van de Redmond reus van Teacher Gaming LLC’s MinecraftEdu lijn van leermiddelen in januari van dit jaar.

Het spel is nu veel verder gegaan dan zijn wortels als een eenvoudig gebouw spel, en door middel van mods en aanvullende ontwikkeling kan ook worden gebruikt als een instrument onderwijs aan studenten over onderwerpen waaronder behoud en beheer van de visbestanden te instrueren.

Echter, het platform nu om bij te dragen tot het gebied van kunstmatige intelligentie.

Genaamd “Project AIX,” Microsoft zei op zondag een nieuw platform, op basis van Minecraft, wordt gebruikt door wetenschappers om “trein” een AI om te leren hoe om dingen te doen in de Minecraft milieu. De tester AI wordt momenteel ontwikkeld om te kunnen leren hoe om dingen te doen, zoals klimmen bergen in de virtuele wereld – zij het niet zonder voortdurende duikt in lava en rivieren.

De agent begint niets weten in alle talen over de omgeving of zelfs wat het verondersteld wordt te bereiken “, aldus Microsoft.” Het moet zijn omgeving te begrijpen en erachter te komen wat belangrijk is – bergop – en wat niet, zoals of het nu licht of donker. […] Het moet begrijpen – via incrementele beloningen – wanneer het geheel of een deel van zijn doel heeft bereikt.

AIX voortgebracht na de hoofdonderzoeker, Katja Hoffman, werd gefrustreerd door de beperkingen van andere programma’s beschikbaar die alleen in staat om eenvoudige spelletjes te gebruiken om AI agenten te testen zijn.

virtual reality Minecraft’s, in vergelijking, is geavanceerd genoeg voor diepere test beschouwd en is veel goedkoper dan het bouwen van robots voor het testen in de fysieke wereld.

Hoffman zei

Het grootste probleem met de huidige AI, Hoffman zegt, is verder gaan dan de taken en in het leren door de betrokkenheid van meerdere sensoren. Deze “algemene intelligentie”, die eruitziet als hoe mensen leren en beslissingen te nemen, is complex en een veel lastige taak om bij te brengen binnen computers dan het herkennen van woorden, commando’s en het opslaan van informatie.

Het platform bestaat uit een mod voor het Java-versie Minecraft evenals geavanceerde code om AI te helpen bij het werken met de Minecraft milieu. Het platform is compatibel met Windows, Linux en Mac OS X, en onderzoekers kunnen op maat van hun kunstmatige intelligentie agenten om te draaien in welke programmeertaal ze willen.

AIX is momenteel beschikbaar voor een handvol van onderzoekers in een private beta, maar zal worden vrijgegeven aan de open-source community in de zomer.

Lees verder: Top picks

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Hoe kunt u uw Bitcoin mijnbouw winst te verhogen met 30 procent met minder inspanning; SMS Android malware wortels en kaapt uw ​​apparaat – tenzij je Russische bent; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Shodan: Het internet van de dingen zoekmachine privacy boodschapper; Wat gebeurt er als je lek gestolen bankgegevens naar de Dark web?

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?