De nieuwe Moto G camera maakt indruk binnen en buiten (gallery)

Ik gebruik de nieuwe 2015 Moto G als mijn dagelijkse telefoon voor meerdere dagen en ik ben erg onder de indruk van de algehele ervaring je krijgt voor een startprijs van $ 179 off-contract.

Mijn volledige review zal online zijn na een paar dagen van het testen. Maar ik wilde om zich te concentreren op een specifiek aspect: de camera. Waarom? Omdat sommige van de nieuwste Motorola handsets kort zijn gevallen als het gaat om de beeldkwaliteit.

De 2015 Moto G heeft niet de beste telefoon camera die ik ooit heb getest. Het is de beste die ik heb getest op deze prijs wel. Een van de slimste beweegt Motorola maakte voor zijn budget-vriendelijke handset is het nemen van de 13 megapixel beeldsensor met f / 2.0 diafragma van de Nexus 6 – vorig jaar Google vlaggenschip telefoon, gemaakt door Motorola – en het gebruik van het voor de Moto G.

Hier is een voorbeeld van de verschillende indoor en outdoor beelden die ik de laatste tijd heb genomen.

De camera in de Moto G goed vergelijken met beelden van de nieuwste vlaggenschip telefoons, waarvan vele kost minstens $ 400 of meer.

Kun je betere foto’s met die apparaten te krijgen? Op basis van ervaring, zou ik zeggen ja, maar het is dichtbij. En dat is verbazingwekkend als je de prijs van dit toestel te overwegen.

Merk op dat alle van de beelden die ik nam waren met de standaard fabrieksinstellingen. Dat betekent HDR-modus is ingesteld op Auto. Om de functie te tonen en verander de gepercipieerde brandpuntsafstand, gebruikte ik handmatige scherpstelling en belichting modus, die is eenvoudig te gebruiken. Geen post-verwerking werd uitgevoerd op een van de foto’s.

Als de camera van een telefoon is van primair belang is voor u, is er geen noodzaak terug te deinzen voor de nieuwe Moto G. Is het voor iedereen al en heeft het tekortkomingen? Stay tuned voor de volledige beoordeling.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone