Amerikaanse regering overweegt klaagt Apple voor real-time toegang tot de gebruiker iMessages

De ambtenaren bij het ministerie van Justitie hebben naar verluidt beschouwd klaagt Apple te dwingen tot het verstrekken van een iMessage afluisteren.

Het onmogelijke oorlog tegen encryptie; Apple verdubbelt naar beneden op de veiligheid, sluit uit de rechtshandhaving toegang tot iPhones, iPads; Feds zelf alleen de schuld van Apple en Google’s smartphone encryptie inspanningen

The New York Times maandag gemeld dat Apple een rechterlijk bevel van het ministerie van Justitie deze zomer werd geserveerd op een onderzoek met betrekking tot drugs en pistool criminaliteit, veeleisend te verstrekken real-time toegang tot berichten die tussen verdachten met behulp van iPhones tekst.

Apple en Google’s encryptie plannen zijn niet goed gegaan naar beneden met de Amerikaanse wetshandhaving, en het agentschap directeur zegt dat de bedrijven zijn ons leidt naar een donkere pad.

Apple naar verluidt zei dat zijn iMessage systeem werd gecodeerd en, als gevolg daarvan, kan het niet aan de orde. Bijgevolg kan het bedrijf niet dezelfde interceptie mogelijkheden om wetshandhavers volgens de Amerikaanse wetgeving afluisteren als telecomoperatoren kan.

schijnbare verzet Apple kwam te midden van gesprekken deze zomer van de FBI-directeur James Coney voor een meester sleutel tot bypass end-to-end encryptie, waar bedrijven zoals Apple en WhatsApp dat messaging-diensten aan te bieden geen toegang hebben tot de decryptie sleutels. In plaats daarvan, encryptie en decryptie uitgevoerd op de apparaten.

In reactie, Apple CEO Tim Cook stelde eerder dit jaar dat dwingt het bedrijf om te voorzien van een master key zou “ongelooflijk gevaarlijk” zijn en zou zijn als het zetten van een “sleutel onder de mat voor de politie”, dat een inbreker te kunnen vinden. Master sleutels kunnen ook lekken, als een Washington Post verhaal over de fysieke meester toetsen van de Transport Security Agency onlangs aangetoond.

Apple ook geen kopieën van berichten van gebruikers te houden, tenzij ze een back-up naar iCloud, waar zij niet zijn versleuteld. Het rapport New York Times merkt op dat Apple heeft omdraaien sommige opgeslagen iCloud berichten in het onderzoek, maar niet de real-time teksten van de FBI wilde.

Volgens het rapport, heeft Apple de redenering van gesprekken binnen het ministerie van Justitie en de FBI gevraagd om Apple voor de rechter. Maar die plannen zijn op te houden en ambtenaren zijn van mening dat het winnen van een zaak een lang schot zou zijn.

Ondanks de beweringen van Apple dat het een afluisteren op iMessage niet kan bieden, Nicholas Weaver, een computer security-onderzoeker aan het International Computer Science Institute in Berkeley, vorige maand geschetst waarom Apple in feite ondersteuning aftappen in iMessage doet. Dat is vanwege de centrale toets server gebruikt om publieke sleutels te behandelen en het feit dat inrichtingen geen manier om zelfstandig te bevestigen dat de server verschaft de juiste sleutel voor de beoogde deelnemers.

Als Wever legt uit: “Als Alice wil een bericht te sturen naar Bob, iPhone contacten Alice’s Apple’s keyserver, een centrale autoriteit die publieke sleutels iedereen kent, en vraagt: ‘Ik ben Alice, vertel me al mijn publieke sleutels’ en ‘Ik ben Alice , vertel mij alles van Bob’s publieke sleutels ‘. Vervolgens versleutelt Alice’s telefoon het bericht met alle publieke sleutels en stuurt het resultaat naar Apple, die de versleutelde berichten naar ieders apparaten stuurt. Omdat alleen de apparaten weten de bijbehorende persoonlijke sleutels en niet AppleID Apple beweert dat dit is ‘end-to-end’ veilig te stellen. ”

Maar er blijft een ernstige tekortkoming, “vervolgde hij.” Er is geen gebruikersinterface voor Alice te ontdekken (en daarom onafhankelijk te bevestigen) toetsen Bob’s. Zonder deze functie, is er geen manier voor Alice op te sporen die een Apple keyserver gaf haar een andere set sleutels voor Bob. Zonder een dergelijke interface, iMessage is ‘backdoor enabled’ by design: de keyserver zelf biedt de achterdeur.

Om aan te boren Alice, kan de keyserver worden gewijzigd om een ​​FBI sleutel voor Alice die is voorgelegd aan haar te creëren. Hierdoor kan de FBI alle berichten die zij ontvangt decoderen. Om uitgaande berichten van Alice tikt, kan een FBI-toets om elk verzoek ze maakt voor sleutels van andere mensen worden toegevoegd.

Lees verder

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren