Singapore Airlines sluit zich aan e-commerce-uitwisseling

De internationale carrier in staat zijn om de gezamenlijke koopkracht buigen door zal zijn, het gebruik van Aeroxchange om casco, avionics en motoronderdelen en de handel; onderhoudsdiensten.

SINGAPORE, 24 juli Asia Pulse – Singapore Airlines zegt dat het is toegetreden tot 12; andere luchtvaartmaatschappijen om de industrie de grootste business-to-business e-commerce te maken, de uitwisseling Aeroxchange genoemd te worden.

De uitwisseling, officieel worden gelanceerd in de komende maanden, wordt geschat, om in een positie om te behandelen meer dan US $ 45 Beoordelingscijfer miljard per jaar van het 13; luchtvaartmaatschappijen huidige aankopen van goederen en diensten, met uitzondering van vliegtuigen en brandstof, zei een SIA verklaring .

Naast de SIA, partners van de uitwisseling zijn Air Canada, All Nippon Airways, America West, Cathay Pacific, FedEx Express, Japan Airlines, Lufthansa, Northwest Airlines, Scandinavian Airlines, Air New Zealand, Austrian Airlines en KLM.

Via deze e-commerce samenwerking kunnen we onze gezamenlijke inkoop te gebruiken; vermogen om kosten te besparen door verlagingen van de proces- en inventaris, aldus SIA plaatsvervangend voorzitter en chief executive officer Cheong Choong Kong;. Airframe, avionics en motoronderdelen, en onderhoudsdiensten samen met een, breed scala van algemene goederen en diensten zullen worden verhandeld via de beurs.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten