Queen’s kersttoespraak gaat 3D

traditionele Dag kersttoespraak van de Koningin met worden uitgezonden in 3D voor de eerste keer dit jaar, heeft Buckingham Palace onthuld.

De Britse koninklijke familie heeft lang geduurd een belang in hoogwaardige technologie. Als de koningin viert haar diamanten jubileum, bespreken we een tot nu toe verborgen deel van de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk

De uitzending, die traditioneel wordt geschreven door de Koningin en omvat haar reflecties op het afgelopen jaar, zal verkrijgbaar zijn in drie dimensies zijn voor kijkers met 3D-compatibele televisies.

“We wilden iets een beetje anders en speciaal in dit jubileumjaar doen, dus doet het voor het eerst in 3D leek een goede zaak, technologie-wise, te doen,” een woordvoerster vertelde The Guardian.

Koning George V omarmde het relatief nieuwe medium radio naar het eerste kerstdag toespraak in 1932. De eerste televisie-uitzending van de kerstboodschap volgde in 1957. De koninklijke familie heeft, op de hoogte gehouden van de veranderende technologie en sindsdien, waardoor de kerstboodschap beschikbaar op YouTube, bijvoorbeeld, in 2007, toen de Royal Channel werd gelanceerd. De officiële Twitter-account van de koningin begon tweeten in 2009.

Dit jaar is het bericht van Kerstmis zal een eerbetoon aan de Britse Olympische en Paralympische atleten.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving