Xirrus ‘Wi-Fi-routers gecertificeerd voor de overheid netwerken

Netwerk apparatuur maker Xirrus op dinsdag zei haar portefeuille aanbod van Wi-Fi access points en arrays zijn nu gecertificeerd voor gebruik regering.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

In het ontvangen van de zeer gewilde FIPS 140-2 certificering van de Amerikaanse overheid, kan Xirrus verkopen nu de draadloze producten aan overheidsinstellingen als een verzekerde leverancier.

“Overheidsinstanties kunnen vertrouwen dat onze Wi-Fi oplossingen voldoen aan de hoogste criteria niveaus die overheidsinstellingen hebben gesteld en meer dan de wettelijke normen,” Xirrus ‘vice president product marketing Bruce Miller zei in voorbereide opmerkingen.

In het portfolio van 29 producten, waaronder een dozijn 802.11ac modellen totale Xirrus ‘, zijn nu gecertificeerd met de standaard.

FIPS 140-2 blijft een gouden standaard voor veel technologiebedrijven, omdat het zorgt voor de overheid gebruikers die werken met een low-level geheimhouding classificaties die gegevens veilig blijven.

De Amerikaanse regering heeft een mandaat om alleen FIPS 140-2 producten te kopen.

Andere apparaten, zoals iPhones en een aantal Android-apparaten, hebben ook in de afgelopen jaren FIPS 140-2 gecertificeerd, waardoor overheidsinstellingen en medewerkers om deze smartphones gebruiken onder bepaalde voorwaarden.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’