String van acquisities raakt Freelancer.com winst

Australische-beursgenoteerde online freelancen services markt, Freelancer.com, heeft een halfjaarlijks operationeel verlies van AU $ 600.000 voor de zes maanden eindigend juni 2014, iets meer dan de AU $ 500.000 operationele nettoverlies vorig jaar gemeld.

Deze gebruikers nemen SaaS naar een nieuw niveau, verbetering van het ondernemingsklimaat van het leveren van IT-diensten – en in het verplaatsen van IT-ondersteuning en beheer te veranderen van een kostenpost naar een proactieve IT-kennis actief.

Het bedrijf meldde operationeel resultaat voor rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) verlies van AU $ 800.000, ook dat boven de EBITDA van AU $ 600.000 verlies over dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf vertelde investeerders vandaag dat het resultaat was “een gevolg van de versnelde re-investeringen in toekomstige groei.”

Het bedrijf heeft, verworven, een aantal online marktplaats bedrijven in de afgelopen zes maanden, met inbegrip Warrior Forum, die het zegt is het grootste internet marketing markt en de gemeenschap, samen met virtuele inhoud marketplace Fantero.com, en Poolse pure play markt, Zlecenia .przez.net;. halfjaarlijks financieel overzicht Freelancer blijkt dat het uitgegeven AU $ 3.600.000 aan overnames van andere bedrijven in de periode, en iets minder dan AU $ 6.700.000 van de totale lasten werknemer;. Ondertussen heeft het bedrijf bracht AU $ 11.500.000 op zijn operaties, met een toename van de werknemer personeelsbestand, uitgebreid kantoorpanden in Vancouver, Londen en Manila, samen met andere “naamloze vennootschap overheadkosten”.

Echter, de omzet van het bedrijf was voor de half-jaar, het genereren van de netto-omzet van AU $ 11.900.000, een stijging van 41 procent op de AU $ 8.500.000 voor dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf vertelde de aandeelhouders dat deze impuls voornamelijk werd gedreven door aanhoudende groei in user base van de groep, een toename van het bruto volume betaling, en een verbeterde “take rate”.

Freelancer eist het nam een ​​extra 2,8 miljoen gebruikers voor de periode van zes maanden – ongeveer 1 miljoen van die kwam aan boord dankzij nieuwe acquisities.

De brutowinst voor het halfjaar eindigend in juni was AU $ 10.500.000, een stijging van 41 procent ten opzichte van het resultaat van AU $ 7.500.000 voor dezelfde periode van het voorgaande jaar.

Freelancer oprichter en CEO Matt Barrie heeft geen geheim van zijn ambities voor het bedrijf maakte, vertelt de website, in april dat hij uiteindelijk zou graag zien dat het bedrijf te vergemakkelijken “elke baan, elk land, elke taal, voor iedereen met een laptop overal in de wereld”.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

In een ASX verklaring aan de aandeelhouders, zei hij dat hij heeft als doel om het bedrijf op te bouwen om de grootte van een aantal van ‘s werelds grootste online verkoop giganten, zoals eBay en Amazon aan te passen.

De sector fundamentals achter wat een wereldwijde revolutie in de manier waarop we werken blijven sterk zijn, “Barry vertelde aandeelhouders.” We blijven geloven dat het onvermijdelijk is dat een wereldwijde markt voor diensten zullen ontstaan, die van een vergelijkbare grootte zal zijn en schaal als mondiale markten voor producten als eBay, Amazon en Alibaba.

We blijven richten op het verbeteren van de schaalbaarheid, de versterking van het team, en het uitbreiden van de markt aanbieden, “zei hij.” We zullen ons blijven richten op de ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de uitbreiding van ons mobiele aanbod, en zal blijven uitbreiden over de regionale en meertalige markten, en over functiecategorieën, “zei hij,. geen dividenden werden afgegeven voor het halfjaar eindigend op 30 juni 2014.

Het bedrijf beweert nu toe hebben meer dan 12,6 miljoen geregistreerde gebruikers, die meer dan 6,3 miljoen projecten die tot op heden hebben gepost.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren