S’pore Govt roept halt toe iPhone app dienst

Een populaire Singapore iPhone app is een addertje onder het gras volgens de instructies van de overheid lichaam geraakt, de Land Transport Authority (LTA), om te stoppen met het trekken van de gegevens van de website van de laatstgenoemde.

Het Park-a-Lot Lite app, ontwikkeld door de lokale ontwikkelaar NiiDees, heeft haar live-parking data functie die wordt weergegeven welke parkeergarages hadden braakliggende terreinen, naar aanleiding van een bericht van de LTA verwijderd.

De app werd Taking Lives parking gegevens die door de LTA op zijn One.Motoring website.

De NiiDees team vertelde de website van Asia per e-mail: “We kregen te horen dat de live-parkeerplaats beschikbare informatie wordt verstrekt door andere partijen in LTA voor weergave op hun wegen tekenen en op het One.Motoring terrein.”

Een woordvoerder van LTA, in een e-mail verzonden antwoord op de website van Azië, zei dat de live-parking data werd genomen zonder de goedkeuring van de autoriteit.

De parkeerplaats gegevens worden aan de MJA geleverd door bedrijven het beheer van de parkeergarages, en is momenteel niet gedeeld met derden, zei de LTA.

Dat gezegd hebbende, de LTA staat open voor uit het licentiëren van de data, de woordvoerder toegevoegd.

De gratis app was een van de top downloads op Apple’s App Store Singapore en NiiDees zei Park-a-Lot Lite is ongeveer 20.000 keer gedownload sinds medio vorig jaar zijn debuut.

Park-a-Lot Lite heeft ook te lijden meer negatieve commentaren van gebruikers na de live-parking data functie werd getrokken, op basis van commentaar van gebruikers in de App Store.

We hebben feedback van onze gebruikers dat de informatie is zeer nuttig, en vind het jammer dat het niet langer beschikbaar. Jammer eigenlijk, “zei de ontwikkelaar.

NiiDees plannen om andere functies toe te voegen aan de app en eventueel te ontwikkelen voor andere mobiele platformen, zei hij.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen