SAP om te investeren $ 500 miljoen in Afrika via 2020

SAP sluit zich aan bij de onderneming haast aan te boren in Afrika’s double-digit groei momentum, de aankondiging dinsdag dat het van plan is om te investeren tot $ 500 miljoen in het hele continent in 2020.

De onderneming door de Duitse enterprise software gigant komt op de hielen van een stroom van andere tech bedrijven verpanding investeringen in de gehele ontwikkelingslanden in Afrika, zoals de $ 2000000000 GE plannen om te investeren in 2018, en een toezegging $ 66.000.000 door IBM technologie diensten aan Fidelity Bank in Ghana.

De groei plan omvat een versnelde uitrol van de kern van SAP technologieën zoals SAP HANA in-memory platform door zich te richten de publieke sector, financiële diensten en telecommunicatie-bedrijven in Zuid-Afrika, Nigeria, Kenia, Angola en Marokko – en dat SAP gezegd wordt vergemakkelijkt door de gebrek aan in-place legacy systemen regio.

De Afrikaanse markt is uniek in zijn groeipotentieel en de bereidheid om te innoveren “, zegt Robert Enslin, lid van het SAP SE raad van bestuur en de wereldwijde verkoop leider, in een verklaring.” In Afrika, zijn we van plan om deel te nemen en te investeren in nog meer markten, terwijl het helpen bouwen aan de juiste talent basis voor de IT-industrie, en ondersteuning van onze klanten en partners door actief bij te dragen in de richting van cruciale technologie en business vaardigheden-sets en nieuwe werkgelegenheid in Afrika.

SAP zei ook dat het is geselecteerd Kenia als locatie voor het bedrijf de komende Emerging Entrepreneur Initiative, een programma dat het opstarten van diensten zoals biedt als mentoring en subsidies.

Wat de toekomst betreft, SAP zei dat het plan om 250 medewerkers toe te voegen aan de bestaande 700 reeds in Afrikaanse landen toegepast.

Meer

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Rusland naar Apple, SAP: Geef ons de broncode, bewijzen dat je niet spionnen; SAP ondersteunt open source Cloud Foundry en OpenStack voor cloud, Aanneming van klantenservice systemen tot 46 procent in Latijns-Amerika groeien van het veld naar de cloud, SAP kampioenen big data als nieuw MVP in de sport; SAP te concentreren op kleine bedrijven met de lancering van SMB Solutions Group, SAP breidt Esri partnerschap om geospatiale analytics stimuleren

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf