Rapport: China herzien Google-Motorola fusie

Chinese antitrust toezichthouder is momenteel bezig met een herziening van de aankoop van phonemaker Motorola Mobility Google’s en hebben tot maart goed te keuren of te voeren een nieuwe ronde van beoordeling, volgens een rapport.

Reuters meldde donderdag dat China’s anti-monopolie Bureau nu is de herziening van de US $ 12500000000 deal als onderdeel van een routinematige overnameproces.

Het bureau woordvoerder Shen Danyang zei in een persconferentie: “[The review] is nog steeds in het proces van de controle en verificatie van relevante problemen en we zullen geen nieuws van de ontwikkeling release in een tijdige wijze.”

De nieuwslijn haalde een bron dicht bij de zaak als te zeggen dat China heeft tot 20 maart om te beslissen of het de deal zal goedkeuren of start een derde fase van de beoordeling.

Een Google-woordvoerder vertelde Reuters dat zij had ingediend voor de goedkeuring van de deal met China in september en wachtte op de beoordeling.

Volgens Reuters, bedrijven runnen van bedrijven in China en verdien een jaarlijkse omzet van 10 miljard yuan (US $ 1550000000) wereldwijd en 400 miljoen yuan in China moet de overheid goedkeuring voor een voorgenomen overname te zoeken. Het internetbedrijf heeft andere zaken in China, hoewel het verhuisde haar zoektocht bedrijf naar Hong Kong in 2010.

Deze week zowel de VS en de EU hebben goedgekeurd aankoop van Motorola Google.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen