Rackspace onderzoek suggereert dat de hybride cloud-model heeft gewonnen

Rackspace heeft een nieuw rapport suggereert dat IT-managers willen niet kiezen tussen de publieke en private cloud regelingen gepubliceerd.

Hoe meer de hand liggende antwoord is dat ze willen beiden.

De wolk en IT-hosting service provider ondervraagde 400 IT-beslissers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De eerste grote afhaalmaaltijd les was dat de hybride cloud bleek de voorkeur inzet keuze voor 60 procent van de ondervraagde ondernemingen.

Op de top van dat, 60 procent van de respondenten zei ook dat ze overweegt om al dan niet bepaalde toepassingen of workloads geheel of gedeeltelijk buiten de openbare cloud vanwege beperkingen of voordelen van andere platforms te verplaatsen.

En wijst erop dat de resultaten van het onderzoek weerspiegelen wat er intern bij Rackspace nu, CTO John Engates toegelicht in het rapport dat bedrijven beginnen meestal met een publieke cloud, een private cloud of dedicated servers, maar ze later beseffen dat ze de voordelen van het nodig hebben de meervoudige cloud hybride omgeving.

Degenen met een groter aantal apps (meer dan 10) in de cloud bleken meer kans om hybride cloud-modellen (84 procent van deze groep) te gebruiken dan die met minder (onder 10) apps in de cloud (69 procent van deze te zijn groep).

Het is dus niet verwonderlijk dat een van de thema’s het vaakst genoemd als de vraag waarom hybride werd geselecteerd via het openbare cloud was veiligheid – te weten willen meer controle en betrouwbaarheid voor het beheer van workloads en applicaties.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Google zet Amazon Web Services te vechten; Google drukt algoritme, cloud voordeel ten opzichte van Apple, rivalen; SAP weddenschappen groot op de cloud, verenigt onder ‘HANA Cloud Platform

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wedden op de wolk