De strijd over virtuele machine software

De hypervisor strijd gaat door, ook al velen in de sector menen dat de virtuele machine software een commodity is geworden en het doet er eigenlijk weinig die hypervisor is geselecteerd. De bedrijven die virtuele machine software proberen te kenmerken en functies toe te voegen aan hun technologie die gebruikers zal binden in hun eigen ecosysteem van de hulpmiddelen en add-ons, en zullen hun software te behandelen grotere en kleinere workloads sierlijk.

Zoals gedefinieerd in mijn boek Virtualisatie: A Guide Manager, Virtual Machine Software is een van de vijf verschillende vormen van verwerking virtualisatie. Hier is een citaat uit het boek

Het doel hier is om het beeld van een compleet systeem in te kapselen en laat het naar de andere kant uit te voeren aan zij met andere virtuele machines op een enkele fysieke systeem. Virtuele machines zijn niet bewust van andere uitgevoerd op dezelfde fysieke machine. Ze kunnen worden verplaatst van de ene fysieke machine naar de andere of van het ene datacenter naar het andere om het niveau van de werklast betrouwbaarheid te verbeteren, maak een werklast meer ramp tolerant, en bieden bescherming tegen inmenging van buitenaf.

Virtual Machine Software is verkrijgbaar bij de volgende bedrijven en open source communities.

Algemeen doel VMS

Special purpose VMS

Als we kijken rond een beetje, zullen we ook ontdekken dat een aantal bedrijven zijn het aanbieden van kleine, beperkte doel VMS producten die soms worden beschreven in “microvisors.” Zij omvatten de volgende

Alle van de virtuele machine software producten staan ​​in het middelpunt van een groot deel van technisch talent. Hun vermogen om grotere hoeveelheden van fysiek en virtueel geheugen te ondersteunen is een gebied van deze focus. Het toestaan ​​van toepassingen uit te voeren met behulp van een aantal kernen of processors om de algehele prestaties te verbeteren is een andere – de huidige VMS-producten kunnen het beeld te presenteren van het hebben van 16, 32 of zelfs 64 processoren gewijd aan een applicatie. Het aantal en de prestaties van netwerkapparatuur is een ander gebied van intense focus. Hetzelfde kan gezegd worden van virtuele opslag voor de toepassing beschikbaar. De beschikbaarheid van uiterst gedetailleerd beheer en beveiliging zijn nog andere aandachtsgebieden.

Elke leverancier probeert om software en hardware leveranciers betrekken in de hoop van het creëren van een “allesomvattende” ecosysteem die klanten zouden aanmoedigen om hun technologie dan die aangeboden door andere leveranciers of gemeenschappen te selecteren.

Bedrijven hebben tegenwoordig vaak workloads ondersteund door een aantal verschillende VMS producten, zelfs als ze zich engageren voor een enkel product. De aankoop van verpakte software die is ontworpen voor een ander VMS is een reden waarom dit gebeurt. Een andere reden is dat een onderneming een ander kan hebben verworven en het andere bedrijf hadden op een dfferent product gestandaardiseerd. Zolang de dingen werken, is er weinig stimulans om iets dat op een dergelijk laag niveau in de software stack te veranderen.

Het zou verstandig zijn voor organisaties om te begrijpen dat elke VMS product is waarschijnlijk een andere lijst van voordelen en beperkingen aan te bieden. De organisatie kan dan selecteert u de beste VMS product aan de eisen van een bepaalde werkbelasting te voldoen.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

De KVM-gemeenschap omvat Red Hat, IBM, en de meeste Linux-distributies, biedt Microsoft Hyper-V, een eigen VMS; de Xen gemeenschap omvat Citrix, Oracle, en de meeste Linux-distributies, biedt VMware vSphere, een eigen VMS

Wat is VMS?

Broom is het aanbieden van een vSentry, een VMS ontworpen om onderdelen van toepassingen te isoleren en de applicaties zelf om verhoogde niveaus van beveiliging en controle voor pc-toepassingen te bieden;. Piston Cloud biedt Iocane, een VMS ontworpen om cloud computing middelen veilig te stellen door ze een strak aanbieden gecontroleerde, beveiligde computeromgeving.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Bedrijven die VMS

Waarom zouden we schelen wat VMS wordt gebruikt?

Analyse