Yahoo pikt e-commerce opstarten Lexity

Met veel van zijn recente overnames gericht op sociale en mobiele, is Yahoo blijkbaar te draaien zijn aandacht in de richting van e-commerce.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

De technologie bedrijf de laatste kopen is Lexity, self-aangeprezen als een ‘one-stop shop “voor e-commerce applicaties, met de belofte apps voor” elk aspect “van een online business.

Deze loopt het gamma van apps voor geautomatiseerde adverteren op Google, online chatten met klanten, en opnieuw gerichte advertenties op Facebook.

De Lexity team bevestigde het nieuws op haar website op woensdagochtend.

The Mountain View, Californië gevestigde bedrijf publiceerde ook een FAQ sectie onthullen hoe het zal worden gevouwen in de Yahoo corporatie.

In wezen, zal Lexity blijven lopen onder eigen naam voor de komende maanden en vervolgens opnieuw gebrandmerkt als onderdeel van Yahoo team op een nader te bepalen datum.

Lexity verzekerde ook dat de apps zal verder worden ondersteund en uitgevoerd als normaal in heel partner platforms, waaronder Shopify, Magento en BigCommerce.

Echter, de Lexity team ruimte liet voor mogelijke veranderingen op de weg.

Bijvoorbeeld, Lexity leiderschap zei dat zij niet verwachten dat “de vereiste onmiddellijke veranderingen” de momenteel beschikbare apps, en “er zijn geen geplande veranderingen” voor zover de prijsstelling betreft.

Voor zover opgeslagen financiële en zakelijke gegevens betreft, Lexity had deze reactie

We zijn zeer voorzichtig zijn met alle gegevens en bewaar deze veilig op onze servers. Yahoo heeft dezelfde grote normen, zodat uw gegevens veilig en in goede handen.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. TechCrunch meldde dat Lexity tot $ 6 miljoen in venture capital financiering had opgeworpen.

Afbeelding via The Lexity Blog

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard