Tely Labs teams met Skype op de nieuwe HD-video-bellen-apparaat

Voor consumenten en mogelijk zelfs kleine bedrijven, heeft Skype een partnerschap aangegaan met tely Labs om de uitrol van een nieuw apparaat dat wordt pochte om gratis HD-videogesprekken op een HDTV te bieden.

Tely onderscheidt de oplossing ervan uit andere Skype en video-bellen-gerelateerde producten op de markt door touting het als een “meer natuurlijke, sociale manier” om te interageren. De TelyHD platform is ontworpen voor woonkamers met een groothoek camera die kan zoomen, pannen en kantelen om de hele kamer en alle deelnemers vast te leggen.

De vrienden en familie aan de andere kant van de lijn zijn niet verplicht om te stellen TelyHD op een TV en kan in plaats daarvan bellen vanuit een andere Skype-ondersteund apparaat met een videocamera, zoals een computer, smartphone of tablet.

Logistiek, TelyHD is een alles-in-één systeem dat wordt aangeprezen klaar voor gebruik binnen enkele minuten van het opzetten van te zijn. In het vak, de koper krijgt een groothoek HD-camera, vier microfoons met ruisonderdrukking, ingebouwde Wi-Fi of een bedrade internetverbinding, een afstandsbediening, een verstelbare klem voor bevestiging aan diverse tv’s en alle benodigde kabels.

De TelyHD apparaat zelf draait op Android met behulp van een Nvidia Tegra 2 dual-core ARM A9-processor. het ondersteunt ook USB-sticks en SD-kaarten voor het onmiddellijk delen van foto’s rechtstreeks vanuit het videogesprek.

Het systeem heeft geen PC of extra hardware nodig – anders dan een HDTV met HDMI-ondersteuning, die het apparaat dat “discreet” kan zitten op de top van de TV of in de omgeving geplaatst verbindt natuurlijk. Het maakt ook niet over een computer of een extra hardware nodig, gebruikers eenvoudig te koppelen aan hun eigen netwerk en sluit deze aan op hun HDTV via HDMI.

TelyHD is per direct beschikbaar voor $ 249 via Skype.com en andere online retailers.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Skype monitoring, Gmail hackt en nep iTunes updates: Hoe regeringen kunnen u volgen; Microsoft kon voor Skype video archivering en authenticatie op te laden; Europa toezichthouders opgeroepen om mobiele netwerk te beëindigen, VoIP-verkeer bandbreedte geschil; Heeft Skype bespaart $ 3.400.000 door niet haar klanten ?; India in gesprek met Interpol te onderscheppen van elektronische communicatie te helpen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle