Samsung ‘Uitgepakt 5’ event nodigen onthult Galaxy S5 lanceerdatum

Het lijkt erop dat de geruchten dat Samsung van plan was een vroege start voor Galaxy S5 waren op de mark: Samsung kondigde vandaag een evenement gepland voor het Mobile World Congress (MWC) beurs in Barcelona, ​​Spanje.

Samsung verzonden uitnodigingen op dinsdag tot en met het evenement, genaamd Uitgepakt 5. Net als de lancering van de S4 van vorig jaar, het uitnodigen van de opname van een cijfer verschijnt om het bedrijf hint kan een opvolger te lanceren om de Galaxy S4 op het evenement, gedacht te worden de opgeroepen de Galaxy S5.

Het evenement begint om 20:00 CET op 24 februari en het ziet er naar worden gestreamd op YouTube.

Eerder geruchten beweerden Samsung zou de Galaxy S5 op MWC die, zoals Samsung-watchers zou weten, is een maand eerder dan Unpacked evenement van vorig jaar, die plaatsvond te lanceren; maart in New York, en bracht de onthulling van de S4.

Het gerucht gaat dat Samsung zal de inrichting van de; Galaxy S5 met een 1440p QHD 2K-scherm, – een waarschijnlijke keuze gezien het bedrijf heeft de neiging om verbeteringen weergave te leveren in elke opeenvolgende vlaggenschip. Andere wijzigingen verwacht te zien zijn in de S5, zijn een einde te maken aan de kunststof buitenmantel gebruikt in andere Galaxy S-modellen, zoals Samsung volgt anderen zoals Apple en HTC vaststelling van de Full Metal Jacket pad.

Samsung ook gedacht aan het nemen van een duik in biometrie en tijdens het begin van de geruchten wees op eye-scanning technologie, de nieuwste screenshots van de productieve en vaak recht leaker @evleaks suggereert het zal het scannen van vingerafdrukken technologie te gebruiken.

Samsung kan ook het schoonmaken van de software ook, naar aanleiding van een recent, meldde spuwde met Google, op het Koreaanse bedrijf Tijdschrift UI – de opvolger van TouchWiz, dat leek meer op Windows Metro dan Android – en de applicaties op maat, waarvan vele dubbele Google’s eigen.

De lancering komt als Samsung wordt geconfronteerd met uitdagingen om haar dominantie van de, smartphone markt in China, en een kleine dip in de verkoop in Europa als een vertraging in de groei van de winst, met uitzicht op een squeeze tussen low-end smartphones van China en exclusieve iPhone 5S Apple.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Releasedatum, geruchten en specificaties; Samsung Galaxy S5:: Samsung Galaxy S5; Samsung Galaxy S5 ‘zal 2K scherm, vingerafdruk scanner Wat staat er op mijn verlanglijstje, Samsung plaagt Galaxy S5 gegevens, nieuwe Gear en iris scanning

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Meer over de Galaxy S5